Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Η ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ... RIP» ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΟΙ ΑΘΕΟΒΟΦΟΙ

Το γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση για δήθεν αιφνίδιο θάνατο της Κριστίν Λαγκάρντ. Η «είδηση» φυσικά διαψεύστηκε, ...





Το γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση για δήθεν αιφνίδιο θάνατο της Κριστίν Λαγκάρντ. Η «είδηση» φυσικά διαψεύστηκε, η διευθύντρια του ΔΝΤ είναι πολύ καλά στην υγεία της.




Ολα ξεκίνησαν με το μήνυμα «Η Κριστίν Λαγκάρντ μόλις μας άφησε».RIP. », το απόγευμα της Δευτέρας, 4 Δεκεμβρίου, στις 2 το μεσημέρι. Η φήμη πυρπόλησε κυριολεκτικά τα social media. Ενα νέο tweet κυκλοφόρησε μια ώρα αργότερα: «Πέθανε η Κριστίν Λαγκάρντ, οι συγγενείς της πολιτικού επιβεβαιώνουν». Για να δείξει μάλιστα ότι η είδηση είναι σωστή, το τελευταίο tweet συνοδευόταν με λινκ στο σάιτ Nécropédia (που διαβεβαίωνε, ωστόσο, ότι η Κριστίν Λαγκάρντ δεν πέθανε).

Η οικογένεια της διευθύντριας του ΔΝΤ διέψευσε κατηγορηματικά την «είδηση». Η ψεύτικη είδηση είχε προλάβει στο μεταξύ να κάνει τον γύρο του κόσμου. Μάλιστα, δημιουργήθηκε και ένας ψεύτικος λογαριασμός του νέου προέδρου του Eurogroup Μάριο Σενέντο, ο οποίος ανακοίνωνε, υποτίθεται τον θάνατο της Λαγκάρντ.

eleftherostypos