Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΤΟ ΙΡΑΚ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ PKK» ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ..

Εντάχθηκε και το Ιράκ στις χώρες που συμφώνησαν με την τρομοκρατική οργάνωση YPG. H κυβέρνηση του Ιράκ θα στήσει κοινό στρατιωτικό κ...





Εντάχθηκε και το Ιράκ στις χώρες που συμφώνησαν με την τρομοκρατική οργάνωση YPG. H κυβέρνηση του Ιράκ θα στήσει κοινό στρατιωτικό κέντρο στα σύνορα μαζί με την τρομοκρατική οργάνωση YPG θα στήσουν κοινό στρατιωτικό κέντρο συνοριακής ασφάλειας .




Η στηριζόμενη από τις ΗΠΑ τρομοκρατική οργάνωση ΥRG, ανακοίνωσε πως μετά από την εκκαθάριση και των δύο πλευρών των συνόρων από την ISIS, θα στήσει μαζί με τα Ιράκ κοινό κέντρο συντονισμού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του YPG, αξιωματούχοι του ιρακινού κράτους συναντήθηκαν με το DSG.

Στην συνάντηση αυτή που όπως ανακοινώθηκε από το Πεντάγωνο έγινε στις 10 Δεκεμβρίου, αναζητήθηκαν οι τρόποι για την προστασία των συνόρων Συρίας (επαρχία Ντειρ Ελ Ζορ) –Ιράκ, όπως και για την εξουδετέρωση των εναπομεινάντων μελών της ISIS.

Αναφέρεται πως ¨Οι δύο πλευρές αποφάσισαν την σύσταση ενός κοινού κέντρου συντονισμού, με σκοπό την διασφάλιση των συνόρων¨.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ

Την συνάντηση επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου συνταγματάρχης Ρόμπερτ Μάννινγκ , ο οποίος ανέφερε πως είναι η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στις κυβερνητικές δυνάμεις του Ιράκ και στο YPG.

12/12/2017

Γενί Ακίτ 12/12/2017 - http://tourkikanea.gr