Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σε λίγες ώρες –Πού θα πότε θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα με ισχυρές καταιγίδες και πυκνές χιονοπτ...

Καιρός – Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Προσοχή! Πού θα χτυπήσει ισχυρή κακοκαιρία με χιόνια τις επόμενες ώρες





Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σε λίγες ώρες –Πού θα πότε θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα με ισχυρές καταιγίδες και πυκνές χιονοπτώσεις, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) – Σε ποιες περιοχές εντοπίζονται προβλήματα – Τι να προσέξετε

Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να σαρώσει τις επόμενες ώρες τη χώρα μας. Όπως προειδοποιεί η ΕΜΥ, με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, το σκηνικό θα «ντύσουν» από το απόγευμα οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες και οι πυκνές χιονοπτώσεις, κυρίως στα βορειοδυτικά ορεινά.




Πού θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα


Την Τετάρτη (27/12/2017) η κακοκαιρία θα σαρώσει το βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και σταδιακά τη δυτική Στερεά. Αργά τη νύχτα πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς (πάνω από 1.200 μέτρα).

Την Πέμπτη (28/12) τα έντονα φαινόμενα θα πλήξουν το Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και βαθμιαία από το μεσημέρι τη Πελοπόννησο, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανόν πρόσκαιρα τα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Το βράδυ την Κρήτη και τη νύχτα τις Κυκλάδες και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς (περίπου πάνω από 800 μέτρα), πιθανόν της δυτικής Μακεδονία (πάνω από 900 μέτρα) και της βόρειας Πελοποννήσου (πάνω από 1.200 μέτρα).

Την Παρασκευή (29/12) μέχρι το πρωί η κακοκαιρία θα «χτυπήσει» την ανατολική Μακεδονία. Μέχρι το βράδυ την Κρήτη, τις Κυκλάδες, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Κατά διαστήματα πιθανόν το βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική και νότια Πελοπόννησο. Οι χιονοπτώσεις έστω και εξασθενημένες θα συνεχιστούν στα δυτικά και βόρεια ορεινά (περίπου από τα 800 μέτρα).


newsbomb.gr