Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ: ΑΛΒΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΛΑΤΡΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ...!!!

Πρωταγωνιστής στην επίθεση εναντίον του Νίκου Μαζιώτη, φέρεται ο κατηγορούμενος ως οργανωτής της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, σ...

Ο “οργανωτής” της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου μαχαίρωσε τον Μαζιώτη





Πρωταγωνιστής στην επίθεση εναντίον του Νίκου Μαζιώτη, φέρεται ο κατηγορούμενος ως οργανωτής της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται tovima.gr

Ο αλβανικής καταγωγής κακοποιός, παρότι ήταν σε ειδικό καθεστώς ελέγχου μετά τον φόνο του 54χρονου ποινικολόγου, φέρεται πως μαχαίρωσε τον κρατούμενο αναρχικό προ διημέρου σε κελί της Ε’ Πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού.




Ο Αλβανός ποινικός μάλιστα είχε καταδικασθεί, την προηγούμενη εβδομάδα σε φυλάκιση 16 ετών για το μαχαίρωμα προ μερικών μηνών κι άλλου κρατουμένου στον Κορυδαλλού.

Εξετάζονται ακόμη πληροφορίες ότι η ομάδα των αλλοδαπών κρατουμένων ζήτησε νωρίτερα κι…»ενοίκιο» 600 εύρω από τον Νίκο Μαζιώτη προκειμένου να του επιτρέψει να μείνει στο κελί όπου είχε μεταφερθεί.

Και “εμφύλιος” στον Κορυδαλλό για την επίθεση σε Μαζιώτη

Εμφύλιος των μελών του Επαναστατικού αγώνα και της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς. Πόλα Ρούπα και Νίκος Μαζιώτης με κείμενο τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου κατηγορούν μέλη των Πυρήνων ότι έβαλαν άλλους κρατουμένους να τον ξυλοκοπήσουν .

Η απάντηση από πλευράς Πυρήνων στην καταγγελία ήρθε μαζί με μομφές για «καταδοτική» συμπεριφορά του Νίκου Μαζιώτη.

«Καμία σχέση δεν είχαμε ούτε θα μπορούσαμε να έχουμε με αυτή την επίθεση στο Μαζιώτη (αν έγινε έτσι όπως έχει γραφτεί). Το ότι ο Μαζιώτης ρουφιανεύει εναντίον μας για ηθική αυτουργία σε ξυλοδαρμό – που ποινικά μπορεί να μετατραπεί σε κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας – είναι κάτι που μας εξέπληξε. Δεν περιμέναμε ότι θα πέσει τόσο χαμηλά ποτέ. Και κανένα “ψυχιατρικό πρόβλημα” δεν είναι δικαιολογία για καταδοτικές συμπεριφορές», δηλώνουν οι Γεράσιμος και Χρήστος Τσάκαλος. .

Και τα φίλια πυρά συνεχίζονται. Στο κείμενό τους με τίτλο «κυνηγώντας ανεμόμυλους» οι Γεράσιμος και Χρήστος Τσάκαλος κατηγορούν για «πολιτικαντισμό και μεγαλομανία» την Πόλα Ρούπα, με την απάντηση από τα μέλη του Επαναστατικού αγώνα να αναφέρεται σε… παράκρουση.

«Το “ήθος” τους αποτυπώνεται στο βόθρο που εξαπολύουν εναντίον μας, επώνυμα πλέον. Στην δική τους παράκρουση και στο θράσος τους πλέον να μιλούν για καταδότες(…) Στον σκουπιδοντενεκέ της ιστορίας του αγώνα έχουν εδώ και καιρό πετάξει οι ίδιοι το όποιο «αγωνιστικό» προκάλυμμα”, απάντησαν Μαζιώτης και Τούπα.

Η ανοιχτή σύγκρουση των μελών του Επαναστατικού Αγώνα και της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς, που μέχρι πρότινος αλληλοϋποστηρίζονταν, όπως φαίνεται από τα κείμενά τους αναμένεται να συνεχιστεί. Σε ό,τι αφορά στην επίθεση που δέχθηκε ο Νίκος Μαζιώτης διενεργείται έρευνα στις Φυλακές Κορυδαλλού υπό την εποπτεία εισαγγελέα.