Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ...!!! ΦΩΤΙΑ ΚΙ ΑΤΣΑΛΙ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ - ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ - LIVE

Αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας πραγματοποίησαν ισραηλινά αεροσκάφη στη Λωρίδα της Γάζας, ρίχνοντας «λάδι στη φωτιά» της έντασ...




Αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας πραγματοποίησαν ισραηλινά αεροσκάφη στη Λωρίδα της Γάζας, ρίχνοντας «λάδι στη φωτιά» της έντασης στη Μέση Ανατολή, λίγες ώρες μετά τις ανακοινώσεις του Ντόναλντ Τραμπ περί της αναγνώρισης της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ και μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας από το Τελ Αβίβ.




Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, υπάρχει τουλάχιστον ένας νεκρός και 10 τραυματίες, ενώ οι επιδρομές πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια της νύχτας. Τα ισραηλινά αεροσκάφη φέρονται να έχουν χτυπήσει κτήρια και δομές στο βόρειο τμήμα, στη Λωρίδα της Γάζας.

Οι βομβαρδισμοί από τα ισραηλινά αεροσκάφη πραγματοποιήθηκαν λίγες ώρες μετά την εκτόξευση δύο ρουκετών από την πλευρά των Παλαιστινίων προς το Ισραήλ. Οι ρουκέτες αντιμετωπίστηκαν από το αντιπυραυλικό σύστημα του ισραηλινού στρατού, ενώ ήταν άγνωστος ο στόχος τους.





eleftherostypos