Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΡΑΣΙΜΙΑ... ΔΥΟ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ... ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ!

Γιορτές στα σπίτια τους επιδιώκουν να κάνουν δύο από τους προφυλακισμένους απαγωγείς του Κρητικού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη (φω...






Γιορτές στα σπίτια τους επιδιώκουν να κάνουν δύο από τους προφυλακισμένους απαγωγείς του Κρητικού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη (φωτό), οι οποίοι ζήτησαν άρση της προσωρινής κράτησής τους.



Σύμφωνα με την «Πατρίς», πρόκειται για τον 46χρονο αγρότη από το Ρέθυμνο και τον τελευταίο φύλακα του 53χρονου γιου του «βασιλιά» των Πλαστικών Κρήτης, που απήχθη στις 30 Μαρτίου και απελευθερώθηκε στις 2 Οκτωβρίου.

Οι δύο άντρες προσέφυγαν μέσω των δικηγόρων τους στο Δικαστικό Συμβούλιο Ηρακλείου στρεφόμενοι κατά της διάταξης της αρμόδιας ανακρίτριας και ζητώντας την άρση της προσωρινής κράτησής τους και την αντικατάστασή της με περιοριστικούς όρους. Το Δικαστικό Συμβούλιο απέρριψε τις προσφυγές, υιοθετώντας την πρόταση του εισαγγελέα Ευστάθιου Θεοφανίδη, ο οποίος είναι άριστος γνώστης της δικογραφίας, καθώς χειρίστηκε την υπόθεση της απαγωγής από την αρχή ως το τέλος, ως εισαγγελέας Αντιμετώπισης του Οργανωμένου Εγκλήματος.

Προσφυγή κατά της διάταξης της ανακρίτριας έχει κάνει και ο τελευταίος συλληφθείς, ο 39χρονος από το Ρέθυμνο, αποτύπωμα του οποίου βρέθηκε στο κολλώδες τμήμα μονωτικής ταινίας που χρησιμοποιήθηκε για να σφραγιστούν με χαρτόνια τα παράθυρα στη σοφίτα όπου κρατούνταν ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, στο τελευταίο κρησφύγετο των απαγωγέων στη μάντρα με τα σκραπ. Η προσφυγή υποβλήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου και η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου Ηρακλείου για την περίπτωσή του εκκρεμεί.

espressonews.gr