Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΑΦΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ... ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου ένας 34χρονος έπνιξε τον 61χρονο πατέρα του με μαξιλάρι. Ο...

Δολοφόνησε τον πατέρα του κι έπεσε για ύπνο! Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία στο Ηράκλειο | Newsit.gr




Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου ένας 34χρονος έπνιξε τον 61χρονο πατέρα του με μαξιλάρι.




Ο δράστης, έπειτα από μια βραδιά με πολύ αλκοόλ παρέα με τον πατέρα του και έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής, σκότωσε τον πατέρα του με τα ίδια του τα χέρια. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, κάποια στιγμή ξέσπασε άγριος καβγάς όταν ο 24χρονος θυμήθηκε τα άσχημα παιδικά χρόνια που πέρασε καθώς, όπως υποστήριξε, ο πατέρας του τον χτυπούσε συχνά.

Μετά το φονικό, σύμφωνα με το cretalive.gr, ο δράστης έβγαλε τα παπούτσια και τις κάλτσες του και κοιμήθηκε.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, το άψυχο σώμα του 61χρονου βρήκε στις 3 τα ξημερώματα η αδελφή του, η οποία μένει στον πάνω όροφο της πολυκατοικίας.

Η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος βρισκόταν στο υπνόδωμάτιό του.

Ο 34χρονος φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του και το μεσημέρι θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Ο δράστης φέρεται να υποστηρίζει ότι έχει κενά μνήμης και πως, όταν καταναλώνει αλκοόλ, "μεταμορφώνεται", "βγάζοντας" βίαιη συμπεριφορά.
Πηγή:cretalive.gr / cretapost.gr