Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ... ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΥΡΔΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΥΡΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!

Την δημιουργία μιας τεράστιας στρατιωτικής δύναμης από 100 000 άντρες από το συριακό Κουρδιστάν υπό αμερικανική εκπαίδευση και εξοπλι...





Την δημιουργία μιας τεράστιας στρατιωτικής δύναμης από 100 000 άντρες από το συριακό Κουρδιστάν υπό αμερικανική εκπαίδευση και εξοπλισμό, αναφέρουν τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ, με την υπογράμμιση ότι δημιουργείται μια δύναμη φωτιά στο μαλακό υπογάστριο της Τουρκίας.




Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, με καθοδήγηση του αμερικανικού Πενταγώνου δημιουργείται μια πολύ μεγάλη στρατιωτική δύναμη που είναι εξοπλισμένη με σύγχρονα αμερικανικά οπλικά συστήματα, ικανή να αντιπαραταχτεί ανοιχτά στον τουρκικό στρατό, που εδώ και μήνες καραδοκεί για να χτυπήσει τους κουρδικούς θύλακες στην Συρία χωρίς όμως να το τολμά.

Ο στρατός αυτός, σύμφωνα με τον υπαρχηγό των Κούρδων της Συρίας, Siyabend Velad, έχει ήδη οργανωμένα στρατόπεδα εκπαίδευσης στις περιοχές : Haseke, Ayn el-Arab, Münbiç, Tabka, Deyrizor και Tel Abyad, δηλαδή στους κουρδικούς; θύλακες ανατολικά και δυτικά του Ευφράτη ποταμού. Υπάρχουν ήδη 13 διοικητές, ενώ οι ηλικίες τω στρατευσίμων είναι από τα 18 μέχρι τα 30 χρόνια.

Ίδωμεν!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr