Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΚΟΝΤΑΚΙ ΣΚΕΤΗ «ΖΗΜΙΑ»... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!

Ένα κοντάκι μπορεί να προσφέρει στην επιβίωση;;; Φυσικά και όχι!!! Αλλά αν πρόκειται για το AR-7 αλλάζουν τα πράγματα!!!! Αυτό το απ...






Ένα κοντάκι μπορεί να προσφέρει στην επιβίωση;;; Φυσικά και όχι!!! Αλλά αν πρόκειται για το AR-7 αλλάζουν τα πράγματα!!!! Αυτό το απίστευτο μικρό όπλο που σπάει και μπαίνει μέσα στο κοντάκι του είναι ένα καταπληκτικό τυφέκιο εύκολο και ελαφρύ στη μεταφορά.




Ανοίγοντας το πέλμα του κοντακίου, αποκαλύπτεται η κάννη, ο κορμός με το μηχανισμό λειτουργίας και 2 γεμιστήρες. Το δέσιμο του όπλου είναι απλό και πανεύκολο: η κάννη βιδώνει στον κορμό με το μηχανισμό λειτουργίας ο οποίος προηγουμένων έχει αγκιστρωθεί στο κοντάκι. Με την εισαγωγή του γεμιστήρα το όπλο είναι έτοιμο για βολή. Η όλη διαδικασία χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη εξοικείωση γίνεται σε λίγα δευτερόλεπτα!

Από το 1959, το AR-7 είναι η επιλογή των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ οι οποίοι χρειάζονταν ένα μικρού διαμετρήματος όπλο για την επιβίωση σε απομακρυσμένες περιοχές. Με τα χρόνια, η φήμη του AR-7 για την ευκολία στη μεταφορά, την ευκολία στη λειτουργία και την αξιοπιστία το έκανε να είναι διαθέσιμο και στην πολιτική αγορά, όπου και πλέον πωλείται στην τιμή των 280 δολαρίων η έκδοση με το μαύρο φινίρισμα και 345 δολάρια η έκδοση σε παραλλαγή.



Σήμερα, είναι ένα από τα αγαπημένα όπλα των πιλότων που δραστηριοποιούνται σε απομακρυσμένες και αφιλόξενες περιοχές, πεζοπόρων και όσων δραστηριοποιούνται στη φύση οι οποίοι, όπως και οι ομόλογοί τους της Πολεμικής Αεροπορίας, χρειάζονται ένα όπλο που να είναι εύκολο στη μεταφορά, αλλά να έχει την αξιοπιστία και την ακρίβεια να θανατώσει μικρά θηράματα.

http://www.guns-gr.com