Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΝΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ...

Του Adam Grey (Faith & Heritage) / ΚΟ “I'm dreaming of a white christmas, / Just like the ones I used to know…”, λέει το γ...





Του Adam Grey (Faith & Heritage) / ΚΟ

“I'm dreaming of a white christmas, / Just like the ones I used to know…”, λέει το γνωστό τραγούδι. Εγώ ονειρεύομαι Λευκά Χριστούγεννα όπως εκείνα που ήξεραν οι παππούδες μας. Ξέρω ότι δεν είμαι ο μόνος.

Η δικιά μας η γενιά δεν έζησε τα Χριστούγεννα, που πολλοί παραδοσιακοί Χριστιανοί θυμούνται. Είμαστε πολλοί νέοι για να γνωρίζουμε πώς ήταν να περπατάς στο δρόμο και να παίζεις χιονοπόλεμο με τους γείτονες, χωρίς να φοβάσαι ότι οι θα εμφανιστούν αστυνομικοί ή θα μπλεχτούν οι φυλετικές σχέσεις.





Εμείς γνωρίσαμε τα Χριστούγεννα των γονιών μας με τις χολιγουντιανές ταινίες που γελοιοποιούσαν τις εορτές των Χριστουγέννων. Μεγαλώσαμε στην ειρωνική και μετα-ειρωνική Αμερική όπου τα πάντα επικρίνονται, χλευάζονται και δεν υπάρχει τίποτα ιερό, ούτε καν ο γεννηθείς Χριστός. «Καλλιτέχνες» καλά χρηματοδοτούμενοι προσβάλλουν βάναυσα μέσα από τις τηλεοράσεις τον Χριστό και την χριστιανική πίστη, όπως ο «κωμικός» (((Larry David))) που ουρούσε μια εικόνα με τον Χριστό μέσα στην τουαλέτα. Η Αμερική μας είναι αυτή στην οποία ο καταναλωτισμός, τα πορνογραφικά κοσμικά «εορταστικά show», το μπάσκετ NBA και οι μακριές ουρές στο γραφείο επιστροφών στις 26 Δεκεμβρίου σηματοδοτούν την εποχή των Χριστουγέννων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ