Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

KATAΣΤΡΟΦΙΚΟ...!!! ΤΟ «ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ» ΒΟLO ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΣΕ ΑΡΓΗ ΚΙΝΗΣΗ - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε στο βίντεο σε αργή κίνηση, τo bolo «απαγορευμένο» φυσίγγιο το οποίο είναι δύο σφαίρες μολύβδου που συνδέονται με χαλύβδινο σύρ...






Δείτε στο βίντεο σε αργή κίνηση, τo bolo «απαγορευμένο» φυσίγγιο το οποίο είναι δύο σφαίρες μολύβδου που συνδέονται με χαλύβδινο σύρμα και περιστρέφεται στον αέρα, αφού πυροβοληθούν, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά τους.



Όταν πυροβολούνται αυτά τα φυσίγγια, τραβούν και τεντώνουν το σύρμα δημιουργώντας μια ιπτάμενη λεπίδα, η οποία θα μπορούσε να αποκεφαλίσει θεωρητικά έναν άνθρωπο και τα ζώα ή να ακρωτηριάσει τα άκρα τους. Ωστόσο, πολλοί ενεργοί χρήστες λειόκαννων θεωρούν ότι αυτά τα φυσίγγια έχουν υπερεκτιμηθεί, και πρέπει να θεωρηθούν ως λιγότερο αποτελεσματικά από ότι τα συμβατικά πυρομαχικά.


Τα φυσίγγια Bolo έχουν απαγορευτεί σε πολλές περιοχές (συμπεριλαμβανομένης και της πολιτείας της Φλόριντα και του Ιλινόις) κυρίως λόγω ανησυχιών για πιθανή θνησιμότητα. Το φυσίγγιο ονομάστηκε έτσι από τους bolas στην Αργεντινή, που χρησιμοποιούν δύο ή περισσότερες μπάλες σταθμισμένες σε ένα σχοινί για να παγιδεύσουν βοοειδή ή για παιχνίδι.



guns-gr.com