Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΦΤΙΛΑ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΗΜΙΤΗ (2002) ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ!..

Μπροστά σε μια απίστευτη –όσο και δυσάρεστη– αποκάλυψη βρέθηκαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που ερευνούν την επίθεση με εκρηκτικό μηχανισ...

Φωτογραφία: IntimeNews





Μπροστά σε μια απίστευτη –όσο και δυσάρεστη– αποκάλυψη βρέθηκαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που ερευνούν την επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό και καλάσνικοφ στο Εφετείο, τα ξημερώματα της Παρασκευής.




Κατά τη διάρκεια αναζήτησης από άνδρες της Ασφάλειας και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας υλικού από το βίντεο ασφαλείας, που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, διαπιστώθηκε ότι οι κάμερες του Εφετείου έχουν να καταγράψουν από το... 2002!

Και όχι μόνο αυτό. Διαπιστώθηκε επίσης ότι παρά τις σχετικές διαβεβαιώσεις κατά το παρελθόν, δεν μπήκαν ποτέ κάμερες σε κρίσιμα εξωτερικά σημεία του Εφετείου.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι βαλλιστικές έρευνες στον κάλυκα από καλάσνικοφ που βρέθηκε στο σημείο, όταν ένας εκ των δραστών πυροβόλησε κατά του αστυνομικού φρουρού.

Στην ΕΛ.ΑΣ. δίνουν ιδιαίτερη σημασία για να διαπιστώσουν εάν ταυτοποιείται με τα πολεμικά καλάσνικοφ της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών, που θεωρείται από ορισμένους ότι βρίσκεται πίσω από το χτύπημα. Η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών είχε κάνει βομβιστική απόπειρα στο υπ. Εργασίας το 2016 και είχε χτυπήσει με βόμβα το υποκατάστημα της Eurobank στην οδό Σανταρόζα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, από τη μέχρι τώρα έρευνα προκύπτει ότι το καλάσνικοφ είναι «καθαρό».

 iefimerida.gr