Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ - ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Με καλάσνικοφ πυροβόλησε τον αστυνομικό φρουρό, ο ένας από τους τρεις δράστες, που τοποθέτησαν τη βόμβα στο Εφετείο Αθηνών, όταν αυτ...






Με καλάσνικοφ πυροβόλησε τον αστυνομικό φρουρό, ο ένας από τους τρεις δράστες, που τοποθέτησαν τη βόμβα στο Εφετείο Αθηνών, όταν αυτός επιχείρησε να τους καταδιώξει, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία.




Αυτό προκύπτει από τον κάλυκα που βρέθηκε στην οδό Λουκάρεως, όπου περίμενε τους δύο από τους δράστες που τοποθέτησαν τη βόμβα, ο τρίτος της ομάδας, ο οποίος οδηγούσε το μικρό βαν, μέσα από το οποίο πυροβόλησε εναντίον του αστυνομικού.

Ο κάλυκας εξετάζεται αυτή την ώρα για να διαπιστωθεί αν ανήκει στο όπλο που έχει χρησιμοποιήσει σε επιθέσεις της η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών, για την οποία ερευνάται αν έχει σχέση με το βομβιστικό χτύπημα, ή αν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Σημειώνεται τέλος, ότι το αυτοκίνητο των δραστών που βρέθηκε καμένο στα Εξάρχεια είχε κλαπεί από περιοχή των νοτίων προαστίων.

Πηγή/Πηγή φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ




Με κάθε λεπτομέρεια κατέθεσε στους συναδέλφους του τα όσα είδε και άκουσε, ο αστυνομικός - φρουρός του Εφετείου, ο οποίος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους τρομοκράτες, οι οποίοι τοποθέτησαν τη βόμβα στην είσοδο του κτιρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ANT1, ο αστυνομικός ανέφερε μεταξύ άλλων:

"Είδα από την τζαμαρία του κτιρίου δύο άνδρες να κρατούν ένα σακίδιο και να έχουν ανέβει τη σκάλα που οδηγεί στην είσοδο του Εφετείου. Βγήκα έξω και τους φώναξα "τι θέλετε εδώ;". Τότε ο ένας άφησε στην κολώνα το σακίδιο κι έτρεξαν. Κατέβηκαν τη σκάλα και στην οδό Λουκάρεως ήταν σταυθμευμένο ένα αυτοκίνητο στο οποίο μπήκαν και έφυγαν. Άκουσα κάτι σαν πυροβολισμό, ίσως πυροβόλησαν για να μην τους ακολουθήσω".




ΕΝΙΚΟΣ