Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

EKANAN THN «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ» ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ... ΕΣΠΑΣΑΝ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ζημιές σε υποκαταστήματα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ προκάλεσαν άγνωστοι. Xαρακτηριστικά σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού ...









Ζημιές σε υποκαταστήματα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ προκάλεσαν άγνωστοι.

Xαρακτηριστικά σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρεται μεταξύ άλλων , «το Σάββατο 23/12 πραγματοποιήσαμε παρέμβαση με μπογιές και τρικάκια στο κατάστημα “Market In” επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου στο Κορδελιό.




Τις προηγούμενες μέρες ρίξαμε τρικάκια και μοιράσαμε κείμενα στους εργαζόμενους και στη γειτονιά, τόσο στο Κορδελιό, όσο και στην Άνω Τούμπα (γήπεδο του ΠΑΟΚ) και στο κέντρο (Βενιζέλου), όπου βρίσκονται καταστήματα της αλυσίδας “Market In”.

Με αυτόν τον τρόπο επιλέξαμε να στοχοποιήσουμε την εργοδοσία του “Market In”, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης στους εργαζόμενους του καταστήματος και στους συντρόφους της ΕΣΕ Ιωαννίνων.

Όσο χτυπιούνται κομμάτια της τάξης μας από την αδηφαγία και την αυθαιρεσία των αφεντικών, εμείς θα αντιπαραβάλλουμε την ταξική αλληλεγγύη και την αυτοοργάνωση στους χώρους της δουλειάς, ώστε να αναχαιτίσουμε κάθε χτύπημα που δεχόμαστε, προετοιμάζοντας ταυτόχρονα την αντεπίθεσή μας ενάντια στον κόσμο του κράτους και του κεφαλαίου, ώστε να χτίσουμε πάνω στα συντρίμμια του την κοινωνία της γενικευμένης αυτοδιεύθυνσης, του ελευθεριακού κομμουνισμού».