Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΧΤΙΣΜΕΝΟ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΥΡΟΣ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΤΗΣ FULL CONCEAL! - BINTEO-

Σε έναν κόσμο όπου τα πάντα στα όπλα γίνονται πιό λεία και μικρότερα, η Full Conceal επικεντρώνεται στην κατασκευή ενός όπλου που επιτρ...






Σε έναν κόσμο όπου τα πάντα στα όπλα γίνονται πιό λεία και μικρότερα, η Full Conceal επικεντρώνεται στην κατασκευή ενός όπλου που επιτρέπει τη συνολική απόκρυψη χωρίς να διακυβεύεται η δύναμη πυρός.




Γιατί να υπάρχει ένας μικρής χωρητικότητας γεμιστήρας, μικρή κάννη, και μικρή ακτίνα σκοπευτικών; Όταν χρειάζεται να αμυνθείτε ενάντια σε κακούς, εγκληματίες, σκοπευτές και τρομοκράτες θα πρέπει να έχετε όλη τη δύναμη πυρός που μπορείτε να χειριστείτε. (Η εταιρεία αναφέρεται σε καταστάσεις που επικρατούν στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου η εγκληματικότητα είναι σε υπερβολικό ρυθμό αυξημένη, με μαζικές δολοφονίες πολιτών, 701 ανθρωποκτονίες μόνο στο Σικάγο φέτος!).

Η Full Conceal έχει αναπτύξει ένα προϊόν που συνδυάζει την ακρίβεια και την αξιοπιστία των μεγαλύτερων πιστολιών με την απόκρυψη του κινητού σας τηλεφώνου.






www.guns-gr.com