Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΤΕΤΣΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ! 34ΧΡΟΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

Τραγική τροπή πήρε η γιορτή των Χριστουγέννων σε σπίτι στο Ηράκλειο - 34χρονος τσακώθηκε με τον πατέρα του και σε λίγα λεπτά μετατράπη...




Τραγική τροπή πήρε η γιορτή των Χριστουγέννων σε σπίτι στο Ηράκλειο - 34χρονος τσακώθηκε με τον πατέρα του και σε λίγα λεπτά μετατράπηκε σε πατροκτόνο! - Ασφυκτικός θάνατος για τον άτυχο 60χρονο, πιθανότατα τον έπνιξε με μαξιλάρι - Πληροφορίες πως ο γιος είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ -Το έγκλμα έγινε αντιληπτό το πρωί - Στα χέρια των Αρχών ο 34χρονος άνδρας που έβαψε τα χέρια του με το αίμα του ίδιου του του πατέρα



Σε οικογενειακή τραγωδία κατέληξε η γιορτή των Χριστουγέννων στην Κρήτη. Το τραγικό περιστατικό συνέβη σε σπίτι στην συνοικία της Φορτέτσας στο Ηράκλειο.

Πώς γράφτηκε το δράμα στο Ηράκλειο
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, όλα έγιναν μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, 25.12.2017. Ένας 34χρονος τσακώθηκε με τον πατέρα του μέσα στο σπίτι τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Ξαφνικά, πάνω στον καυγά, ο 34χρονος γιος με το χέρι του ή με ένα μαξιλάρι κάλυψε το πρόσωπο του 60χρονου πατέρα του. Το αποτέλεσμα ήταν εκείνος να πέσει νεκρός από ασφυξία!

Το έγκλημα έγινε αντιληπτό νωρίς το πρωί, οπότε και στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες δεν κατάφεραν να επέμβουν αφού ο 60χρονος ήταν νεκρός.

Αστυνομικοί συνέλαβαν τον πατροκτόνο και η υπόθεση παίρνει πια τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Πηγή: flashnews.gr

FacebookTwitterFac