Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο «ΔΡΑΚΟΣ» ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΙ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ Ο,ΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ «ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ»

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 25χρονος νεαρός που κατηγορείται για την επίθεση σε συνολικά 9 γυναίκες προκειμένου να της θωπεύσει. Αν...

Στη φυλακή ο «δράκος» των Αμπελοκήπων - «Το έκανα για... πλάκα» υποστήριξε στον ανακριτή





Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 25χρονος νεαρός που κατηγορείται για την επίθεση σε συνολικά 9 γυναίκες προκειμένου να της θωπεύσει.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας τον έστειλαν στη φυλακή για 3 περιπτώσεις βιασμού και 6 απόπειρες για τις οποίες συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Κυριακής.




Ο νεαρός πραγματοποιούσε τις επιθέσεις του σε διαφορετικές ώρες της νύχτας, αλλά φορούσε πάντα χαρακτηριστικά λευκά παπούτσια. Όταν συνελήφθη αρχικά δεν αποδεχόταν την κατηγορία και μάλιστα πίστευε πως τον είχαν συλλάβει ως ύποπτο για κλοπή.

Όταν όμως τον αναγνώρισαν γυναίκες στις οποίες είχε επιτεθεί τότε αναγκάστηκε κλαίγοντας να ομολογήσει.

Πληροφορίες αναφέρουν πως αρχικά θεωρούσε πως δεν είχε διαπράξει κάποιο αδίκημα χαρακτηρίζοντας «πλάκα και καγκουριά» τις ενέργειές τους. Σύμφωνα με το δικηγόρο του σήμερα δεν θυμόταν να περιγράψει πολλές από τις πράξεις του και προτίθενται να ζητήσουν ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Την ώρα που έφευγε από τα δικαστήρια, κάποιοι διάδικοι άλλων υποθέσεων, που βρίσκονταν εκεί, τον αποδοκίμασαν, φωνάζοντας του διάφορα «κοσμιτικά» επίθετα.

newsbomb.gr