Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Σ΄ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ... ΠΑΡΩΔΙΑ! ΛΕΥΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΓΗΠΕΔΟ... ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΚΙ ΕΝΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ!

«Φάουλ» του διαιτητή Αρετόπουλου - Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλ...






«Φάουλ» του διαιτητή Αρετόπουλου - Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο





Εν μέσω χιονιού και σε έναν αγωνιστικό χώρο που έχει «ντυθεί» στα λευκά, ο διαιτητής Αλέξανδρος Αρετόπουλος, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, έδωσε το «πράσινο φως» για να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στη γηπεδούχο Λαμία και τον Παναθηναϊκό.


Μόνο που ο κ. Αρετόπουλος «παρέβλεψε» μία σημαντική λεπτομέρεια: η μπάλα με την οποίο διεξαγόταν η αναμέτρηση, ήταν πορτοκαλί, οι φιλοξενούμενοι «πράσινοι» φόρεσαν μαύρη εμφάνιση με πράσινες λεπτομέρειες, αλλά η ομάδα της Λαμίας εμφανίστηκε στο... χορτάρι -ή σε ό,τι θύμιζε χορτάρι, καθώς το γήπεδο έμοιαζε περισσότερο με... παγοδρόμιο- φορώντας λευκή εμφάνιση με μπλε ρίγες!




Το σκορ στο ημίχρονο της αναμέτρησης στο ΔΑΚ Λαμίας ήταν ήδη 3-0 υπέρ των γηπεδούχων, με τους φίλους του Παναθηναϊκού στα social media να διαμαρτύρονται έντονα, επισημαίνοντας ότι, από την στιγμή που ο Αρετόπουλος αποφάσισε να ξεκινήσει το παιχνίδι, έπρεπε να είχε δώσει εντολή στους παίκτες της Λαμίας να φορέσουν άλλη εμφάνιση, ώστε να είναι... ευδιάκριτοι στον αγωνιστικό χώρο!

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το γήπεδο, αλλά και από την τηλεόραση:








protothema