Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ BRYAN JOHNSON ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΜΦΥΤΕΨΩ ΕΝΑ ΤΣΙΠ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη Αποκ. 13,16 Παρασύρει δε και πείθει όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, τους πλουσίους και...




Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Αποκ. 13,16 Παρασύρει δε και πείθει όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, τους πλουσίους και τους πτωχούς, τους ελευθέρους και τους δούλους, να προσκυνήσουν το είδωλον και να υποταχθούν στο θηρίον και να τους δώσουν ανεξάλειπτον χαραγμένην σφραγίδα στο δέξι των χέρι και εις τα μέτωπά των, όπως γίνεται με τους δούλους, (δια να διαλαλούν έτσι την ισόβιον υποταγήν των στο θηρίον).




Αποκ. 13,17 Και δια να θλίψη και ταλαιπωρήση τους Χριστιανούς, πειθαναγκάζει, κανείς να μη ημπορή να αγοράση η να πωλήση, εκτός εκείνων που έχουν το χάραγμα και την σφραγίδα του θηρίου, η οποία σφραγίς είναι το όνομα του θηρίου η ο αριθμός, που συμβολίζουν τα γράμματα του ονόματός του.

Θυμηθείτε πότε οι άνθρωποι φοβήθηκαν τόσο «να εντοπιστούν» και ορκίστηκαν να μην είναι μέρος του «συστήματος»; Αυτό διήρκεσε μέχρι το 2007 με την επανάσταση του iPhone smartphone, τώρα δισεκατομμύρια άνθρωποι μεταφέρουν τις πιο εξελιγμένες συσκευές εντοπισμού που είναι γνωστές στον άνθρωπο στις τσέπες τους όλη μέρα κάθε μέρα.

Το πρώτο βήμα ήταν να πάρει ο καθένας μπροστά από έναν υπολογιστή, το 1993-2007. Το 2ο βήμα ήταν να φέρουμε τον υπολογιστή στους ανθρώπους, 2007-2017. Το τρίτο και τελευταίο βήμα θα είναι να αποκτήσουμε την τεχνολογία που δεν μπορεί να ζει κανείς χωρίς μέσα μας μέσω των εμφυτευμάτων μικροτσίπ, 2018-2025. Όταν ο Αντίχριστος εμφανιστεί, το σήμα του θα είναι απλώς η πιο πρόσφατη και πιο ωραία εμφυτεύσιμη συσκευή που πωλείται σε έναν χαμένο κόσμο γεμάτο με ανθρώπους που είναι ήδη ενσύρματοι. Και ο, ο Μπράιαν Τζόνσον(Bryan Johnson) είναι ένας πρώην Μορμόνος που έγινε ένας αφοσιωμένος άθεος που πιστεύει ότι είναι ο δικός του θεός που ελέγχει τη ζωή του. Καταπληκτικό, έτσι δεν είναι;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ