Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΓΚΟΤΙΕ... Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΓΑΛΛΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ...!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος δηλώνει έμπρακτα την αγάπη του για την Ελλάδα. Ο λόγος για τον διάσημο Γάλλο σχεδιαστή μ...






Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος δηλώνει έμπρακτα την αγάπη του για την Ελλάδα. Ο λόγος για τον διάσημο Γάλλο σχεδιαστή μόδας, Ζαν-Πολ Γκοτιέ, ο οποίος σε πρόσφατη έκθεση μόδας επιμελήθηκε τον σχεδιασμό μίας μπλούζας που είχε πάνω της την ελληνική σημαία!...




Στην έκθεσή του, τα έσοδα της οποίας πήγαν για την οικονομική στήριξη του Μουσείου Μπενάκη, ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας, "προμόταρε" την μπλούζα του στο κεντρικό κτίριο της οδού Κουμπάρη, ντύνοντας τα μοντέλα του σε ελληνικό μοτίβο, εμπνευσμένο κυρίως από την αρχαιότητα.


Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε στους δημοσιογράφους πως είναι μεγάλη του τιμή να παρουσιάζει την κολεξιόν του στην Ελλάδα, σε μία χώρα που αγαπά και σέβεται:

"Είναι τιμή μου γιατί η Ελλάδα είναι κομμάτι της ζωής μου κι η κολεξιόν αυτή είναι η δουλειά μου κι ο μόνος τρόπος να ανταποδώσω την έμπνευση που μου έχει χαρίσει το Μπενάκη, η Ελλάδα".