Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΣΑΜΟΥΡΑΪ» ΣΤΟ ΤΟΚΥΟ ΜΕ ΣΠΑΘΙ... ΕΣΦΑΞΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ, ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΧΑΡΑΚΙΡΙ...

Ο 56χρονος Shigenaga Tomioka σκότωσε την 58χρονη αδερφή του, Nagako Tomioka που ήταν επικεφαλής ιέρεια του ναού. Ένα ματωμένο σπαθί...

Σοκ στο Τόκιο: Σκότωσε με σπαθί σαμουράι την αδερφή του, τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε




Ο 56χρονος Shigenaga Tomioka σκότωσε την 58χρονη αδερφή του, Nagako Tomioka που ήταν επικεφαλής ιέρεια του ναού. Ένα ματωμένο σπαθί σαμουράι, το οποίο πιστεύεται ότι ήταν το όπλο του εγκλήματος, βρέθηκε στο σημείο, καθώς και άλλα μαχαίρια. Στη συνέχεια, 56χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε.




Όλα ξεκίνησαν, όταν η 58χρονη ιέρεια βγήκε από το αυτοκίνητό της, μπροστά από το ναό. Εκεί βρέθηκε αντιμέτωπη με τον αδερφό της και τη σύζυγό του, περίπου 30 ετών. Μάλιστα, η σύζυγός του φέρεται να επιτέθηκε στον οδηγό της ιέρειας, μαχαιρώνοντάς τον με ένα σπαθί. Ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει. Η αστυνομία ανέφερε πως υπήρχαν ίχνη αίματος στον δρόμο, αλλά τα τραύματα του οδηγού δεν είναι απειλητικά για τη ζωή του. Η ιέρεια έφερε βαθιά πληγή στο στήθος και ένα τραύμα στον αυχένα.

Σύμφωνα με το BBC, το ζευγάρι στη συνέχεια πήγε σε άλλο σημείο του ναού. «Πιστεύουμε ότι ο άνδρας μαχαίρωσε τη γυναίκα πριν αυτομαχαιρωθεί», δήλωσε μία εκπρόσωπος της αστυνομίας. Το έγκλημα αποδίδεται σε μία μακρόχρονη οικογενειακή διαμάχη ανάμεσα στα δύο αδέρφια, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ο Shigenaga Tomioka ήταν επικεφαλής ιερέας του ναού, διαδεχόμενος τον πατέρα του τη δεκαετία του 1990.

Όμως, το 2001 αποπέμφθηκε κι ο πατέρας του επέστρεψε στη θέση του, ενώ η Nagako Tomioka έγινε το νούμερο δύο του ναού, η οποία τον διαδέχθηκε αργότερα. Δεν είναι σαφείς οι λόγοι της αποπομπής του 56χρονου, ενώ τα προηγούμενα χρόνια φέρεται να έστελνε απειλητικά γράμματα στην αδερφή του.

Πηγή: BBC

newsbomb.gr