Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΒΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΗΣ... ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑ Η ΝΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝ...

Χωρίς επίσημο σχόλιο αλλά μόνον με παραπομπή σε προηγούμενες δηλώσεις της «απαντούσαν» συνεργάτες της κ. Ντόρας Μπακογιάννη στην απόφαση...





Χωρίς επίσημο σχόλιο αλλά μόνον με παραπομπή σε προηγούμενες δηλώσεις της «απαντούσαν» συνεργάτες της κ. Ντόρας Μπακογιάννη στην απόφαση του κ. Κυρ. Μητσοτάκη να μην περιλάβει μέλη της οικογένειάς του στην επόμενη κυβέρνηση της Ν.Δ. ή σε άλλες πολιτειακές θέσεις.




Σε συνέντευξή του στην Καθημερινή, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως «δεν μπορεί να δίνεται η εντύπωση ότι η διακυβέρνηση του τόπου είναι οικογενειακή υπόθεση. Αυτό το στερεότυπο πρέπει να σπάσει. Γι’ αυτό και έχω πάρει την απόφαση ότι στην επόμενη κυβέρνηση της Ν.Δ. κανένα μέλος της οικογένειάς μου δεν θα είναι στο υπουργικό συμβούλιο, ούτε σε άλλο πολιτειακό αξίωμα. Ξέρω ότι αυτό είναι σκληρό και ίσως άδικο, ειδικά για την Ντόρα που έχει προσφέρει πολλά στην παράταξη και κανείς δεν αμφισβητεί τις ικανότητές της. Είναι όμως επιβεβλημένο σε αυτή τη συγκυρία, στο πλαίσιο της αποστολής που έχω αναλάβει».

Η αναφορά προκάλεσε συζητήσεις, ωστόσο σύμφωνα με το kathimerini.gr, από το επιτελείο της κ. Μπακογιάννη παρέπεμπαν σε προηγούμενες δηλώσεις της, υπογραμμίζοντας ότι οι φιλοδοξίες της εξαντλούνται στη θέση του βουλευτή.

«Δεν έχω καμία προσωπική φιλοδοξία, ούτε προσωπική ατζέντα. Για μένα είναι σημαντικό να κερδίσει η ΝΔ και να γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επειδή είναι ο μόνος πολιτικός σήμερα που μπορεί να αναλάβει το βάρος της εξόδου από την κρίση. Για αυτό δεν επιδιώκω καμία καρέκλα, πλην της άκρως τιμητικής αιρετής βουλευτικής ιδιότητας. Ακούστε, είμαι μια πολιτικός η οποία στην πορεία μου τιμήθηκα από τους πολίτες, το κόμμα μου και τους αρχηγούς του με σημαντικά αξιώματα. Θα μου επιτρέψετε λοιπόν σήμερα να πω ότι στην ιεράρχηση των στόχων μου δεν είναι να ξαναποκτήσω οποιονδήποτε τίτλο. Νιώθω ότι χρωστάω στους Ελληνες να δώσω τις όποιες δυνάμεις μου για να στηρίξω την πολιτική που θα βγάλει τη χώρα μας από τη σημερινή μιζέρια της», είχε χαρακτηριστικά σημειώσει η ίδια προ μηνός στο Βήμα.