Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ» ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ... «ΜΑΚΑΡΙ»...!!!

O Ερντογαν δεν άφησε αναπάντητο το σύνθημα ¨Η Ιερουσαλήμ είναι δική μας και θα παραμείνει δική μας¨ : Μακάρι Ο Γενικός Πρόεδρος το...





O Ερντογαν δεν άφησε αναπάντητο το σύνθημα ¨Η Ιερουσαλήμ είναι δική μας και θα παραμείνει δική μας¨ : Μακάρι

Ο Γενικός Πρόεδρος του ΑΚΡ και πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν, σε ομιλία του κόμματος του στην Σεβάστεια, άσκησε σκληρή κριτική κατά των ΗΠΑ και του Ισραήλ.




¨Ο μουσουλμάνος και ιδιαίτερα ο Τούρκος είναι γενναίος άνθρωπος¨

Ο Ερντογαν ασκώντας σκληρή κριτική στην απόφαση των ΗΠΑ να ανακηρύξουν ως πρωτεύουσα του Ισραήλ την Ιερουσαλήμ, δήλωσε: ¨ Οι χώρες που είναι δήθεν κοιτίδες της δημοκρατίας, δολοφονούν τα πιο βασικά δικαιώματα και ελευθερίες. Και ζητάν από εμάς να παραμείνουμε σιωπηλοί και να τραβηχτούμε στην γωνία. Την ώρα που καταπατάνε τις αξίες μας, ας ζητούν να επιλέξουμε τον δρόμο της παράδοσης . Ο μουσουλμάνος και ιδιαίτερα ο Τούρκος είναι γενναίος άνθρωπος. Αυτό να το ξέρουν¨

Ο Ερντογάν περνώντας μπροστά σε χάρτη που έδειχνε τα εδάφη του Ισραήλ από το 1947 και μετά, δήλωσε: ¨Το Ισραήλ είναι κράτος-τρομοκράτης, τρομοκράτης είναι. Ένα παιδί 14 ετών που του έχουν δέσει τα μάτια, δείτε πως το σέρνου αυτοί οι τρομοκράτες¨.

Καθώς τα περιέγραφε αυτά ακούστηκε στην αίθουσα το σύνθημα ¨Η Ιερουσαλήμ είναι δική μας και θα παραμείνει δική μας¨ και τότε εκείνος απάντησε λέγοντας ¨μακάρι¨.