Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΑΛΠΙΣΕ «ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ» ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΣΤΟ... ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ! (ΦΩΤΟ)

Ίσως να ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση Εφέδρων και Εθνοφυλάκων που σημειώθηκε τα τελευταία Χρόνια και μάλιστα εντός του Αστικού Ιστού...






Ίσως να ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση Εφέδρων και Εθνοφυλάκων που σημειώθηκε τα τελευταία Χρόνια και μάλιστα εντός του Αστικού Ιστού και όχι σε κάποιο Πεδίο Μάχης και Ασκήσεων !

Σύμφωνα με στοιχεία που είχε στην διάθεση του το ΓΕΣ στο οποίο ανήκει και η Διεύθυνση της Εθνοφυλακής που να σημειωθεί ότι διοικείται από Ανώτατο Αξιωματικό Υποστράτηγο στο Βελλίδιο κατέφτασαν με πλήρη στολή και Εξάρτηση !




Από 45 Περιοχές της Χώρας κατέβηκαν στη Θεσσαλονίκη μας οι Εθνοφύλακες που τον 2017 απέδειξαν οτι δίκαια κρατάνε τα όπλα και θα είναι οι πρώτοι που θα απαντήσουν σε οποιαδήποτε απειλή απο όπου και αν αν προέρχεται !Τα Κομάντο όταν συναντιόνται ίσως είναι η μοναδική φορά που κλαίνε και δεν …Ντρέπονται!

Κατέβηκαν απο τον Έβρο και την Αλεξανδρούπολη ,απο το Καλπάκι και τα Γιάννενα έφτασαν οι Τζιχαντιστές της Ηπείρου ,μας ήρθαν από τη Μυτιλήνη και τη Ρόδο ,από την Νέστο και την γειτονική Λάρισα ,αλλά και από την Ξάνθη και την Κομοτηνή ..Η Συνέχεια του Στρατεύματος ο Πατέρας και ο γιός με τον Αρχηγό του ΓΕΣ …Η Μάχη για την Πατρίδα συνεχίζεται !




Ήταν μια βραδιά που όσοι βρέθηκαν την χάρηκαν και συγκινήθηκαν δεν είναι τυχαίο και ίσως να είναι η πρώτη φορά που Βραβεύονται Εθνοφύλακες και Έφεδροι Αξιωματικοί δια χειρός ΥΕΘΑ και Α/ΓΕΕΘΑ !

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ