Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΒΟΥΛΙΑΞΕ» Η ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ - Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΑΡΩΣΕ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΠΑΞΟΥΣ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ «ΕΠΝΙΞΑΝ» ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ - ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ - ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗ

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει το τελευταίο εικοσιτετράωρο τη Δυτική Ελλάδα, «χτυπώντας» περισσότερο την Κέρκυρα, τους Παξούς και την Ήπει...

«Βούλιαξε» η δυτική Ελλάδα - Κέρκυρα, Παξοί και Ήπειρος στο επίκεντρο της καταστροφικής κακοκαιρίας




Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει το τελευταίο εικοσιτετράωρο τη Δυτική Ελλάδα, «χτυπώντας» περισσότερο την Κέρκυρα, τους Παξούς και την Ήπειρο, με καταρρακτώδεις βροχές και δυνατούς ανέμους που ξεπερνούν ακόμη και τα 8 μποφόρ.




Σε ισχύ παραμένει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που έχει εκδώσει η ΕΜΥ, επιδείνωση η οποία ξεκίνησε την Πέμπτη (30/11) και θα κρατήσει έως και αύριο Κυριακή (03/12), με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που μπορεί να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις.

Ήδη η Κέρκυρα έχει πληγεί από ισχυρές βροχές που έχουν προκαλέσει πλημμύρες στους δρόμους του νησιού.

Χθες, στη νότια πλευρά του νησιού και συγκεκριμένα στη Λευκίμμη, γυναίκα οδηγός παρασύρθηκε από χείμαρρο που έπληξε τους κεντρικούς δρόμους της περιοχής και σώθηκε τελικά από πολίτες, που, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, έσπευσαν την τελευταία στιγμή και αψηφώντας τον κίνδυνο, κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν από το αυτοκίνητο.


newsbomb.gr