Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.... ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΣΕ... ΠΕΘΑΜΕΝΟ...!!!

Άκουσε ότι… μοιράζουν χρήματα και δεν έχασε χρόνο ένας Κρητικός, ο οποίος από την πρώτη κιόλας ημέρα, πήγε να κάνει τα χαρτιά για κοι...

Χανιώτης πήγε να βγάλει κοινωνικό μέρισμα σε… συγχωρεμένο




Άκουσε ότι… μοιράζουν χρήματα και δεν έχασε χρόνο ένας Κρητικός, ο οποίος από την πρώτη κιόλας ημέρα, πήγε να κάνει τα χαρτιά για κοινωνικό μέρισμα για νεκρό συγγενή, αποκρύπτοντας φυσικά το γεγονός ότι ο δικαιούχος είχε πεθάνει, ώστε να πάρει ο ίδιος στη συνέχεια το βοήθημα.

Η περίπτωση συνέβη στα Χανιά.




Ο διευθυντής ΚΕΠ Χανίων, Χρήστος Γιακουμάκης,σύμφωνα με το flashnews.gr, είπε πως ο συγκεκριμένος πολίτης ήρθε από την πρώτη ημέρα να κάνει αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα.

Είχε φροντίσει να μην δηλώσει τον θάνατο του συγγενούς του ο οποίος είχε ακόμα ενεργό κωδικό στο Taxis του υπουργείου οικονομικών.

Δεν φτάνει που παρανόμως δεν το είχε δηλώσει, δεν φοβήθηκε να πάει στο ΚΕΠ και να κάνει χαρτιά ώστε να ζητήσει κοινωνικό μέρισμα.

Ο άνθρωπος κρύβοντας φυσικά από τους υπαλλήλους ότι ο συγγενής του είχε πεθάνει, βεβαίωνε με όση πειστικότητα μπορούσε να επιστρατεύσει, ότι ο δικαιούχος ήταν πολύ ηλικιωμένος και δεν είχε δυνατότητα να μετακινηθεί ζητώντας από τους υπαλλήλους να τον βοηθήσουν και να προχωρήσουν τη διαδικασία χωρίς την παρουσία του δικαιούχου, μια και όλα τα υπόλοιπα απαιτούμενα υπήρχαν.

Ωστόσο, όπως δηλώνει ο κ. Γιακουμάκης, κάποιες φορές γινόμαστε «κακοί» αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς γιατί δεν γίνεται να έχεις εμπιστοσύνη.

«Επιμείναμε στην παρουσία του δικαιούχου στο ΚΕΠ ή την προσκόμιση εξουσιοδότησης με το γνήσιο της υπογραφής του κάτι που φυσικά δεν έγινε από τον πολίτη, καθώς όπως αποδείχτηκε ήθελε να κάνει την αίτηση σε πεθαμένο συγγενή του για να εισπράξει ο ίδιος τα χρήματα».