Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΞΕΔΙΔΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ..

Μια απίστευτη περίπτωση συνέβη στον Άγιο Δημήτριο Αττικής με «πρωταγωνιστές» έναν πατέρα που φέρεται να εξέδιδε τα ίδια του τα παιδιά!...






Μια απίστευτη περίπτωση συνέβη στον Άγιο Δημήτριο Αττικής με «πρωταγωνιστές» έναν πατέρα που φέρεται να εξέδιδε τα ίδια του τα παιδιά!

Η καταγγελία έγινε στην Αστυνομία από έναν άνδρα, ο οποίος χρησιμοποιούσε chat για αναζήτηση ερωτικών συντρόφων.




Σε ένα από αυτά τα chat, ήρθε σε επικοινωνία με τον εν λόγω έναν άνδρα, ο οποίος όπως προέκυψε ήταν πατέρας ανήλικων παιδιών και ήταν πρόθυμος να συμμετάσχει σε ερωτικές πράξεις τόσο ο ίδιος όσο και τα παιδιά του.

Ο καταγγέλλων σοκαρίστηκε από αυτή την εξέλιξη και αποφάσισε να πάει στο ραντεβού για να δει τι ακριβώς συμβαίνει.

Το ραντεβού σύμφωνα με πληροφορίες του Policenet.gr είχε κανονιστεί σε καφετέρια εμπορικού κέντρου στον Άγιο Δημήτριο.

Ο καταγγέλλων πριν το ραντεβού είχε ήδη ενημερώσει τους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου.

Έτσι, σύμφωνα με πηγές του Policenet.gr, κλιμάκιο αστυνομικών του εν λόγω Τμήματος Ασφαλείας, αποτελούμενο από τον Διοικητή αυτού κ άλλους δύο αστυνομικούς είχε πάρει ήδη κατάλληλες θέσεις σε σε παρακείμενο τραπέζι παρακολουθώντας στενά την όλη … συνάντηση.

Ο πατέρας δεν σταμάτησε να του δείχνει βίντεο κ φωτογραφίες .

Όταν το ραντεβού ολοκληρώθηκε, διακριτικά οι αστυνομικοί γνωστοποίησαν την ιδιότητά τους και τον οδήγησαν στην Υπηρεσία τους. Εκεί ο καταγγέλλων κατέθεσε ότι ο πατέρας του ζήτησε να κοιμίσουν τα παιδιά του για να ακολουθήσουν ερωτικές πράξεις με αντάλλαγμα να βλέπει την πράξη.

Στο κινητό τηλέφωνο του συλληφθέντος βρέθηκαν πλήθος βίντεο παιδικού πορνογραφικού υλικούκαι βίντεο που ο μικρός του γιος περιεργάζεται τα γεννητικά όργανα του πατέρα.

Τα ανήλικα παιδιά, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάστηκαν και από ειδικό ψυχολόγο της Ελληνικής Αστυνομίας όπου διηγήθηκαν και άλλες ιστορίες ασέλγειας από τον πατέρα τους.

Η μητέρα κατέθεσε ότι δεν γνώριζε τίποτα.

Την περαιτέρω προανάκριση ανέλαβε το Τμήμα ανηλίκων της Ασφάλειας.