Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΚΕΑΠ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΔΗΜΟΣ...!!!

Η άσκηση ειναι χωρίς πραγματικά πυρά , ωστόσο κάποιες ιδιαιτερότητες στην ενδυμασία των αξιωματικών και των υπολοίπων στελεχών που θα συ...

Στρατιωτική άσκηση στη Χαλκιδική: Η απίστευτη ανακοίνωση του δήμου - Με τι καλεί τους κατοίκους, να μην μπερδέψουν τους στρατιώτες




Η άσκηση ειναι χωρίς πραγματικά πυρά , ωστόσο κάποιες ιδιαιτερότητες στην ενδυμασία των αξιωματικών και των υπολοίπων στελεχών που θα συμμετέχουν σε αυτή έκαναν τον τοπικό δήμο να εκδώσει ανακοίνωση όπου μεταξύ άλλων σημειώνει:




Στρατιωτική άσκηση χωρίς πραγματικά πυρά πραγματοποιείται από σήμερα Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 13 του μηνός, στην ευρύτερη περιοχή των χωριών Μεγάλη Παναγίας, Νεοχωρίου, Σταγείρων, Στρατονίκης, Βαρβάρας, Στανού και Ιερισσού, του δήμου Αριστοτέλη

Ειδικότερα:

- Στην παραπάνω εκπαίδευση, θα συμμετέχουν Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ενδεδυμένα με φθαρμένες και παραποιημένες στολές παραλλαγής και χωρίς κάλυμμα κεφαλής.
- Οι ασκούμενοι θα φέρουν ειδικό δελτίο ταυτότητας- αναγνώρισης, θεωρημένο από το ΚΕΑΠ και θα κινούνται σε μικρές ομάδες.
- Προς αποφυγή πιθανού ατυχήματος και με σκοπό την επιτυχία της προαναφερθείσας άσκησης, οι κάτοικοι παρακαλούνται να συνεργαστούν με το ΚΕΑΠ, όπως παρακάτω:
- Ασκούμενος που θα γίνει αντιληπτός από τους κατοίκους, να μη ταυτίζεται με παράτυπο μετανάστη ή λοιπούς περιφερόμενους και να ειδοποιείται το ΚΕΑΠ, για την περιοχή στην οποία έγινε αντιληπτός.
- Να μην παρέχονται στους εκπαιδευόμενους νερό, φαγητό, διαμονή καθώς επίσης και ευκολίες μεταφοράς, καθώς κάτι τέτοιο αντίκειται στον σκοπό της άσκησης.
- Να επιδειχθεί ιδιαίτερη προσοχή από τυχόν κυνηγούς, που θα βρίσκονται στην περιοχή, σε περίπτωση προσέγγισής τους στο χώρο της άσκησης
- Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στο ΚΕΑΠ (ΡΕΝΤΙΝΑ) και συγκεκριμένα στους Τ/χη (ΠΖ) Χαράλαμπο Μούγιο (κιν: 6945847604) και στον Ανθ/λγό (ΠΖ) Αναστάσιο Λιούκα (κιν: 6955425031), καθώς και στο τηλέφωνο 23970-56314, όλες τις ώρες κατά τις προαναφερθείσες μέρες.