Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ... ΗΡΘΕ, ΕΚΛΕΨΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙ...

Δεν έφτανε που ήταν μη νόμιμος μετανάστης ένας 39χρονος Αλβανός θέλησε και να επιστρέψει στην πατρίδα του... εποχούμενος! Γι' αυτ...

Αλβανός πήγαινε στην πατρίδα του με κλεμμένο αυτοκίνητο από τη Θεσσαλονίκη




Δεν έφτανε που ήταν μη νόμιμος μετανάστης ένας 39χρονος Αλβανός θέλησε και να επιστρέψει στην πατρίδα του... εποχούμενος! Γι' αυτό έκλεψε το Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 44χρονου Έλληνα από την Θεσσαλονίκη και προσπάθησε να φτάσει ως τα σύνορα, όπου όμως το ταξίδι του πήρε άδοξο τέλος.




Οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής είχαν το νου τους, καθώς η κλοπή είχε δηλωθεί από τον ιδιοκτήτη του οχήματος το πρωί της Δευτέρας στο τμήμα Ασφάλειας Λευκού Πύργου. Έτσι, το εντόπισαν το βράδυ της ιδίας ημέρας σε μια αγροτική περιοχή της Φλώρινας, την στιγμή που ο δράστης επιχειρούσε να εγκαταλείψει το ελληνικό έδαφος από μη νομοθετημένο σημείο!

Το κλεμμένο όχημα ακινητοποιήθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον 44χρονο νόμιμο ιδιοκτήτη του, ενώ ο 39χρονος Αλβανός οδηγήθηκε με χειροπέδες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για κλοπή τροχοφόρου και παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.