Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ: ΠΡΩΤΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΕΦΕ... ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΜΠΗΚΕ ΠΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ !

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν άσκησε κριτική στη επιρροή που έχχουν οι τεχνολογικές εξελίξεις στην καθημερινή ζωή. Ο Ερντγάν δή...





Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν άσκησε κριτική στη επιρροή που έχχουν οι τεχνολογικές εξελίξεις στην καθημερινή ζωή. Ο Ερντγάν δήλωσε πως ¨Το διαδίκτυο εγκαταστάθηκε στο σπίτι. Το δηλητήριο πλέον μπήκε στο σπίτι. Πρέπει να γλυτώσουμε από αυτό τον κίνδυνο¨.

Ο Ερντογάν μίλησε στην τελετή βραβεύσεων του οργανισμού TÜBİTAK




Ο Ερντογάν ανέφερε τα εξής: ¨Όταν πηγαίναμε στο δημοτικό μας ανέθρεψαν με το «ξάπλωσε, ξάπλωσε, κοιμήσου και κοιμήσου, κοιμήσου ξάπλωσε». Ενώ θα έπρεπε να μας ανέθρεφαν με το «διάβασε, διάβασε, δούλεψε, δούλεψε». Εάν υπάρχει πίστη υπάρχει και η δυνατότητα. Αυτό που κάνει έναν άνθρωπο μεγάλο δεν είναι ο όγκος του αλλά το μεγαλείο της σκέψη του. Αυτή την στιγμή βλέπουμε αυτούς που έχουν πετρέλαιο και αυτούς που έχουν λεφτά. Πιστέψτε με, πως εμείς είμαστε πολύ πιο πάνω από αυτούς. Στο θέμα της Ιερουσαλήμ μπόρεσαν μήπως να αγοράσουν τον κόσμο; Δεν μπόρεσαν. Εκτόξευσαν τόσες απειλές, τηλεφώνησαν σε τόσο κόσμο. Αλλά 128 χώρες εναντιώθηκαν στον παγκόσμιο γίγαντα. Και επήλθε δικαίωση¨.

………….

Υπήρχαν τα ιντερνέτ-καφέ, τώρα δυστυχώς έφτασαν να στήνονται και μέσα στα σπίτια. Πλέον τα ίντερνετ εγκαταστάθηκαν στα σπίτια. Το δηλητήριο δηλαδή έχει μπει μέσα στο σπίτι. Απέναντι σε αυτό τον κίνδυνο πρέπει να προειδοποιήσουμε γονείς και χοτζάδες. Πρέπει να γλυτώσουμε από αυτό τον κίνδυνο. Πρόκειται για ένα εξαρτησιογόνο ναρκωτικό. Πρέπει να γλυτώσουμε την νεολαία μας από αυτό το εξαρτησιογόνο ναρκωτικό.

…………………

https://www.gazeteduvar.com.tr/politika/2017/12/28/erdogan-artik-zehir-evin-icinde/

28/2/2017 - http://tourkikanea.gr