Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΜΕ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΥ

Τραγωδία στην Κατερίνη με τρεις νεκρούς από φωτιά που ξέσπασε σε πενταώροφη πολυκατοικία. Οι πυροσβέστες που κλήθηκαν να επιχειρήσουν ...




Τραγωδία στην Κατερίνη με τρεις νεκρούς από φωτιά που ξέσπασε σε πενταώροφη πολυκατοικία. Οι πυροσβέστες που κλήθηκαν να επιχειρήσουν σήμερα το πρωί στη φωτιά εντόπισαν ένα απανθρακωμένο άτομο σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά και άλλα δύο χωρίς τις αισθήσεις τους σε διαμέρισμα του β' ορόφου που τελικά είναι και αυτά νεκρά.




Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η υπηρεσία δέχθηκε κλήση για φωτιά σε διαμέρισμα επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 76. Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Ενας άνδρας 78 ετών, μία 43χρονη γυναίκα και ένας 81χρονος είναι οι τρεις νεκροί από την πυρκαγιά. Με αδιαθεσία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο υποδιοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κατερίνης ο οποίος επιχειρούσε στο σημείο.

Η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα του 1ου ορόφου της πολυκατοικίας, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 76, από όπου ανασύρθηκε νεκρός ο 78χρονος ενώ οι άλλοι δύο νεκροί ήταν ένοικοι διαμερίσματος στον δεύτερο όροφο.