Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ. ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ! ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ... ΟΧΙ Ο,ΤΙ ΚΙ Ο,ΤΙ

Στον Λευκό Οίκο βρέθηκε ο Βαλάντης, ως επίσημος προσκεκλημένος στο χριστουγεννιάτικο πάρτι του Προέδρου Τραμπ που έγινε για όλους του...








Στον Λευκό Οίκο βρέθηκε ο Βαλάντης, ως επίσημος προσκεκλημένος στο χριστουγεννιάτικο πάρτι του Προέδρου Τραμπ που έγινε για όλους τους πολιτικούς των ΗΠΑ.




Συγκεκριμένα, ήταν καλεσμένος του Ρεπουμπλικανού βουλευτή και ξαδέρφου του Γκας Μπιλιράκη. Ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Ποτέ μου δε κατάλαβα τι πάει να πει "ισχυρός άντρας"...Σήμερα το ένιωσα....με τον ξάδερφο μου κόγκρεσμαν, Γκας Κώστα Μπιλιράκη, τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μάικ Πενς και λίγο μετά με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ...Μεγάλη μου τιμή....!!!».



Πριν από λίγους μήνες, ο Βαλάντης είχε ξαναεπισκεφθεί την Ουάσινγκτον και το Καπιτώλιο, καθώς είχε παραστεί στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ.
Δείτε τις φωτογραφίες:











ΕΝΙΚΟΣ