Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΤ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Δύο άγνωστοι όρμησαν στη Ράνια Αγγελίδου έξω από τον σταθμό ΑΡΤ, τη χτύπησαν πάνω στο Ι.Χ. της και με την απειλή μαχαιριού τής άρπαξα...





Δύο άγνωστοι όρμησαν στη Ράνια Αγγελίδου έξω από τον σταθμό ΑΡΤ, τη χτύπησαν πάνω στο Ι.Χ. της και με την απειλή μαχαιριού τής άρπαξαν ό,τι είχε

Σκηνικό από τους κακόφημους δρόμους του Μπρονξ περίμενε τη Ράνια Αγγελίδου, λίγη ώρα αφότου είχε τελειώσει την εκπομπή της στην τηλεόραση του ΑΡΤ.




Η παρουσιάστρια της μουσικής εκπομπής «best of the best» έζησε μια τρομακτική εμπειρία και μάλιστα μόλις λίγα μέτρα από την κεντρική είσοδο του τηλεοπτικού σταθμού όπου εργάζεται!

Η γνωστή παραγωγός είχε μόλις ολοκληρώσει την εκπομπή που παρουσιάζει κάθε Κυριακή από τις 7 έως τις 9 το βράδυ στο ΑΡΤ, με αντικείμενο αφιερώματα σε σπουδαίους καλλιτέχνες. Λίγο μετά τις 10 το βράδυ βγήκε από την κεντρική είσοδο των εγκαταστάσεων του καναλιού στις Τζιτζιφιές, στην οδό Πραξιτέλους και, όπως κάθε φορά, κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό της.

Η Ράνια Αγγελίδου είχε παρκάρει το Ι.Χ. της στον δρόμο όπου βρίσκεται και η είσοδος των γραφείων του σταθμού, σε απόσταση αναπνοής. Με τα κλειδιά στο χέρι και κρατώντας τα πράγματά της πήγε να ανοίξει την πόρτα του, όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν δύο άγνωστοι, που την άρπαξαν χωρίς να πουν λέξη και την πέταξαν πάνω στο όχημα με άγριες διαθέσεις. Ο ένας έβγαλε μαχαίρι και το κόλλησε απειλητικά στον λαιμό της παραγωγού για να την εξαναγκάσει να μην καλέσει σε βοήθεια.



Οι δράστες τής άρπαξαν με απότομες κινήσεις την τσάντα, το κινητό, μια βαλίτσα με προσωπικά είδη και τα καλλυντικά της, και το έβαλαν στα πόδια.

Παγωμένη από το σοκ, η παρουσιάστρια δεν πρόλαβε να κάνει το παραμικρό. Επέστρεψε τρέμοντας στον τηλεοπτικό σταθμό, ώσπου συνήλθε από την τρομακτική εμπειρία. Στη συνέχεια πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας, όπου υπέβαλε μήνυση κατ' αγνώστων.

Οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν το υλικό από το κλειστό κύκλωμα που καλύπτει τους εξωτερικούς χώρους του ΑΡΤ, όπως και ό,τι κατάφερε να συγκρατήσει από τα χαρακτηριστικά τους μέσα στον πανικό της η Ράνια Αγγελίδου. Πάντως, φαίνεται ότι οι δράστες δεν επέλεξαν τυχαία να ληστέψουν την ανυποψίαστη γυναίκα, αφού καραδοκούσαν λίγα μέτρα από τον χώρο εργασίας της.

espressonews