Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ! ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ

Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα από τις επόμενες ώρες - «Το Σαββατοκύριακο έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις» τόνισε ο γνωστός...

Καιρός – ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο Αρνιακός προειδοποιεί για πλημμύρες – Πού θα «χτυπήσουν» έντονα φαινόμενα


Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα από τις επόμενες ώρες - «Το Σαββατοκύριακο έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις» τόνισε ο γνωστός μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός - Προειδοποίησε για ενδεχόμενο πλημμυρικών φαινομένων – Πού και πότε θα «χτυπήσουν» έντονα φαινόμενα – Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ.




Μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από το Σάββατο (16/12/2017). Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, το σκηνικό του καιρού να «ντύσουν» οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες και οι θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Το Σάββατο από το μεσημέρι το Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία, η δυτική Στερεά, η Πελοπόννησος, σταδιακά η κεντρική Στερεά, πιθανόν πρόσκαιρα τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βράδυ το βορειοανατολικό Αιγαίο. Οι νότιοι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 8 και πιθανόν τοπικά τα 9 μποφόρ.
Την Κυριακή (17/12) μέχρι τη νύχτα τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, μέχρι το μεσημέρι η Θράκη και το πρωί πιθανόν η δυτική Ελλάδα.
Αρνιακός: Προσοχή το Σαββατοκύριακο – Χρειάζεται επαγρύπνηση

«Το Σαββατοκύριακο έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις». Με αυτή τη φράση ο γνωστός μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για έντονα καιρικά φαινόμενα. Μάλιστα, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (15/12/2017) στον ΑΝΤ1, τόνισε πως πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς ενδεχομένως να προκληθούν πλημμυρικά φαινόμενα.

«Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από το μεσημέρι του Σαββάτου με βροχές και καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά της χώρας. Σιγά – σιγά τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα και μέχρι το απόγευμα θα ''χτυπήσουν'' σε όλη τη χώρα», είπε συγκεκριμένα ο Τάσος Αρνιακός, ενώ επεσήμανε, ότι κατά τόπους τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά.

Δείτε στο βίντεο πού θα «χτυπήσουν» έντονα φαινόμενα

newsbomb.gr