Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟΣ - ΑΡΟΥΛΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ... ΟΙ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΔΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΕΤ - Α - ΤΕΤ!

ετ α τετ στην πρεμιέρα της ταινίας μεταξύ Σφήνου και Σπηλιωτόπουλου, η κομψή σύντροφος του οποίου είναι αδελφή της γυναίκας του pe...








ετ α τετ στην πρεμιέρα της ταινίας μεταξύ Σφήνου και Σπηλιωτόπουλου, η κομψή σύντροφος του οποίου είναι αδελφή της γυναίκας του performer





Το τετ α τετ των... μπατζανάκηδων στην επίσημη πρεμιέρα του «Bachelor 2» μαγνήτισε τα φλας και τα βλέμματα! Ο Τόνι Σφήνος, ο οποίος συμμετέχει με ρόλο-έκπληξη στο φιλμ, αντάλλαξε θερμή χειραψία μπροστά στους φωτογράφους με τον Αρη Σπηλιωτόπουλο, ο οποίος παρευρέθηκε στη βραδιά με την πάντοτε κομψή σύντροφό του -αδελφή της γυναίκας του performer- Φοίβη Γραμματικού.

Ο Σφήνος με look από τα Μάταλα και ο Σπηλιωτόπουλος με ζιβάγκο που παρέπεμπε στα χρόνια του Ανδρέα Παπανδρέου έδειξαν την εκτίμηση που τρέφουν ο ένας για τον άλλο με τον ζεστό χαιρετισμό που κατέγραψαν κάμερες και φωτογράφοι.




Οπως πρώτη η «Espresso» είχε αποκαλύψει εννέα μήνες πριν, η σύζυγος του Σφήνου, Ιωάννα Γραμματικού, είναι αδελφή της συντρόφου του γνωστού πολιτικού, Φοίβης. Η μόλις 22 ετών Φοίβη Γραμματικού, που έκλεψε την καρδιά του πρώην βουλευτή της Ν.Δ., προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια, είναι κάτοικος του Πανοράματος Βούλας και μέχρι πρότινος εργαζόταν ως αεροσυνοδός.

Η ίδια έχει μεγάλη αδυναμία στις δύο αδελφές της, την Ιωάννα, η οποία παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2016 τον Θανάση Κιούση -όπως είναι το πραγματικό όνομα του Τόνι Σφήνου-, και τη Μαργαρίτα Γραμματικού, που εργάζεται ως δημοσιογράφος και blogger.

Στενή παρέα

Οι τρεις γυναίκες είναι πολύ δεμένες και, όποτε βρίσκουν ελεύθερο χρόνο, πηγαίνουν παρέα σε μουσικές σκηνές και ταξιδεύουν στο αγαπημένο νησί τους, τις Σπέτσες, όπου βρίσκεται η εξοχική κατοικία της οικογένειάς τους. Ο γοητευτικός πολιτικός, λοιπόν, φαίνεται πως έχει γίνει πλέον μέλος αυτής της οικογένειας και, αν στο μέλλον αποφασίσει να εγκαταλείψει το κλαμπ των εργένηδων για να μπει σε αυτό των παντρεμένων, τότε με τον Σφήνο θα γίνουν και στην πραγματικότητα μπατζανάκηδες!



espressonews