Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΩΡΙΤΕΡΑ.. ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΝΕ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ..

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα από την Παλαιστινιακή Νεολαία Ελλάδας και από την Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας στα Προπύλαια Μεγάλες αντιδρ...






Συγκέντρωση στο Σύνταγμα από την Παλαιστινιακή Νεολαία Ελλάδας και από την Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας στα Προπύλαια

Μεγάλες αντιδράσεις και στην Ελλάδα προκλήθηκαν κατά της απόφασης της αμερικανικής ηγεσίας και προσωπικά του Ντόναλντ Τραμπ να μεταφέρει την αμερικανική πρεσβεία από το Τελ Αβίβ που βρίσκεται σήμερα στην Ιερουσαλήμ.




Η Παλαιστινιακή νεολαία Ελλάδας εκφράζει τον αποτροπιασμό της για τη μονομερής αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ από τις ΗΠΑ. Ο Ντόναλντ Τραμπ συνεπής με την προεκλογική του δέσμευση, προχώρησε σε αυτή την κίνηση δείχνοντας πως οι Ηνωμένες Πολιτείες παραμένουν ο πιο στενός συνεργάτης του Ισραήλ, η ηγεσία του οποίου έχει δηλώσει πως είναι διατεθειμένη να κάνει ότι κρίνει απαραίτητο για να διαφυλάξει την ακεραιότητα του κράτους κατοχής και να ολοκληρώσει την ιμπεριαλιστική τους ατζέντα μέσα στη μέση Ανατολή.

Αυτήν την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Παλαιστινίων που ζούνε στην Ελλάδα, ενώ είναι κλειστή τόσο η λεωφόρος Αμαλίας, όσο και η Βασ. Σοφίας, προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Ταυτόχρονα συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί και η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας στα Προπύλαια, οι οποίοι και αυτή αντιδρούν στην απόφαση της η αμερικανικής ηγεσίας να μεταφέρει την αμερικανική πρεσβεία από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ.