Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ Ο ΠΗΝΕΙΟΣ - ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!

Η κακοκαιρία έφτασε και στα Τρίκαλα. Το βράδυ που μας πέρασε είχαμε έντονη βροχόπτωση σε όλο το νομό... σε ορεινά και πεδινά στα ...






Η κακοκαιρία έφτασε και στα Τρίκαλα. Το βράδυ που μας πέρασε είχαμε έντονη βροχόπτωση σε όλο το νομό...


σε ορεινά και πεδινά στα Τρίκαλα. Κατολισθήσεις σημειώνονται στην περιοχή της Πύλης και της Καλαμπάκας, αλλά σκαπτικά μηχανήματα της Περιφέρεις Θεσσαλίας και των δήμων, καταβάλουν προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών και της οδικής κυκλοφορίας.





Στην περιοχή της Πύλης, είναι προς αποκατάσταση κατολισθήσεις στα χωριά, Στουρναρέικα, Πετροχώρι και στα χωριά της διευρυμένης κοινότητας Νεράιδας, όπως ενημέρωσε το μεσημέρι ο Αντιδήμαρχος Πύλης Άρης Τζάνης.

Επίσης έχει φουσκώσει το ποτάμι στην Αθαμανία και επεμβαίνουν εκεί τα μηχανήματα της Περιφέρειας για αποκατάσταση των ζημιών. Στο σημείο βρίσκεται ο ίδιος ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μηχαλάκης, ο οποίος συντονίζει το έργο.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, ο Πηνειός ποταμός και ο παραπόταμός του, ο Πορταϊκός, έχουν φουσκώσει απότομα και η στάθμη τους ανεβαίνει συνεχώς. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πρόβλημα υπερχείλισης, αλλά η βροχόπτωση είναι πολύ έντονη παντού και ιδίως στα ορεινά, οπότε σύντομα θα συμβεί και αυτό…

Σημειώνεται πως έχουν αρχίσει οι εργασίες της ολοκληρωμένης αντιπλημμυρικής θωράκισης πέριξ του Πηνειού, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.




Πηγή: trikalaola.gr