Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ: ΕΠΟΠΤΗΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΔΕΧΤΗΚΕ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Σε τοπικό πρωτάθλημα της Μυτιλήνης, ένας επόπτης δέχτηκε μια πέτρα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νοσοκομείο και φυσικά το π...






Σε τοπικό πρωτάθλημα της Μυτιλήνης, ένας επόπτης δέχτηκε μια πέτρα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νοσοκομείο και φυσικά το παιχνίδι να διακοπεί




Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στον Παπανικολή και τον Απόλλων Δαφνίων για το Β' κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος Μυτιλήνης.


Η αναμέτρηση διακόπηκε στο 12' λόγω τραυματισμού του επόπτη Διονύση Πατρή, ο οποίος χτυπήθηκε με πέτρα από τους οπαδούς των γηπεδούχων.

Συγκεκριμένα, ο επόπτης στο 7' είπε στον διαιτητή της αναμέτρησης να αποβάλει έναν ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων και αυτό έφερε την οργή των οπαδών του Παπανικολή.
Οι τελευταίοι άρχισαν να τον βρίζουν και ένας ανεγκέφαλος πέταξε μια πέτρα που τον πέτυχε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Αμέσως πήγε στον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης, ο οποίος και διέκοψε την αναμέτρηση.

Ο Πατρής, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, καθώς όπως ενημέρωσαν οι γιατροί δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Πηγή:www.gazzetta.gr