Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ...: ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΜΕ ΤΑΝΚ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ

Προηγήθηκε εκτόξευση ρουκέτας από τους Παλαιστίνιους - Επλήγησαν θέσεις της Χαμάς, σύμφωνα με το ισραηλινό υπουργείο Άμυνας Νέο χτ...






Προηγήθηκε εκτόξευση ρουκέτας από τους Παλαιστίνιους - Επλήγησαν θέσεις της Χαμάς, σύμφωνα με το ισραηλινό υπουργείο Άμυνας

Νέο χτύπημα στη Λωρίδα της Γάζας με βαρύ πυροβολικό, τανκ και πολεμικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν τη Δευτέρα οι στρατιωτικές δυνάμεις του Ισραήλ, μετά από ρουκέτα που εκτοξεύθηκε από την πλευρά των παλαιστινιακών περιοχών, σε ισραηλινό έδαφος.





Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, χτυπήθηκαν θέσεις της Χαμάς και των γκρουπ που υποστηρίζουν την οργάνωση. «Σε αντίδραση, μετά από ρουκέτα που εκτοξεύθηκε σε έδαφος του Ισραήλ, τανκ και πολεμικά αεροσκάφη έπληξαν στρατιωτικές θέσεις της Χαμάς στην ανατολική περιοχή της Γάζας», ανέφερε η ανακοίνωση του ισραηλινού υπουργείου Άμυνας.




Οι Ισραηλινοί δεν ανέφεραν περισσότερες λεπτομέρειες για την εκτόξευση της ρουκέτας από τους Παλαιστίνιους, αποφεύγοντας να προσδιορίσουν σε ποια περιοχή έπεσε ο πύραυλος και αν υπήρξαν τραυματίες ή υλικές ζημιές.
Ήταν η πρώτη εμπλοκή μετά την αεροπορική επιδρομή των Ισραηλινών στη Γάζα την Παρασκευή, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά την εκτόξευση τριών ρουκετών σε ισραηλινό έδαφος.