Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΑΓΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ... ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ...!~!!

ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΗΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ... ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ... Θύμωσε με τον πρώην άντρα της...







ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΗΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ... ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ...

Θύμωσε με τον πρώην άντρα της! Πρώτα του έριξε καυτό λάδι και μετά…

Βία που προκαλεί δάκρυα




Η κάτοικος Αδάνων Εμινέ Σαγιάρ (40) αν και είχε χωρίσει με τον Αϊχάν Ακντεμιρ (42) συνέχιζε να ζει μαζί του. Την ώρα που εκείνος κοιμόταν του έριξε πάνω του καυτό λάδι και μετά τον χτύπησε με μπαλτά. Τραυματισμένος ο Ακντεμίρ σώθηκε καθώς κλειδώθηκε μέσα στην τουαλέτα. Με εγκαύματα και με το πρόσωπο του αιμόφυρτο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη στην συνοικία PTT-Οικίες της επαρχίας Γιουρεγίρ. Η μητέρα ενός παιδιού Εμινέ Σαγιάρ, παρά το ότι είχε χωρίσει λόγω σφοδρής ασυμφωνίας συζούσε με τον Ακντεμίρ. Την ώρα που εκείνος κοιμόταν του έριξε πάνω του καυτό λάδι και μετά τον χτύπησε μερικές φορές με μπαλτά. Ο Ακντεμίρ με τρία χτυπήματα στο κεφάλι μόλις και πρόλαβε να σωθεί καθώς πήγε και κλειδώθηκε στην τουαλέτα. Η Εμινέ Σαγιάρ μετά από λίγο έφυγε από το σπίτι και τότε αυτός βγήκε από την τουαλέτα και κάλεσε προς βοήθεια.

ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΔΑΚΡΥΣΑΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ

Αστυνομικοί που κατέφθασαν έπαθαν σοκ βλέποντας την κατάσταση του. Αιμόφυρτος σε πρόσωπο και χέρια και με εγκαύματα στο σώμα, κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο των Αδάνων. Κάποιοι συγγενείς ασθενών όταν είδαν τον Ακντεμίρ στην αγνώριστη κατάσταση που ήταν, δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους. Ο Ακντεμίρ νοσηλεύεται στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση.

Μετά από την καταγγελία του Ακντεμίρ, η Εμινε Σαγιάρ συνελήφθη επί της οδού όπου βρισκόταν το σπίτι.

https://www.dha.com.tr