Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟ ΣΤΟΠ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ... ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΩΡΕΣ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε στις 4.00 το μεσημέρι της Πέμπτης στη Γλυφάδα η Βάνα Μπάρμπα, όταν παραβίασε "Stop" και έπεσε πά...




Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε στις 4.00 το μεσημέρι της Πέμπτης στη Γλυφάδα η Βάνα Μπάρμπα, όταν παραβίασε "Stop" και έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα.

Η δημοφιλής ηθοποιός χτύπησε το κεφάλι της στο παρμπρίζ, έπαθε διάσειση και έμεινε αναίσθητη. Το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό, που ξύπνησε στις 12 το βράδυ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου και μεταφέρθηκε.
Μάλιστα, όπως είπε η ίδια μιλώντας στο enikos.gr, δεν αναγνώριζε ούτε το ίδιο της το παιδί. "Μου φώναζε το παιδί, 'μαμά, μαμά', και δεν το αναγνώριζα", ανέφερε χαρακτηριστικά.




Σήμερα πήρε εξιτήριο και κυκλοφορεί υποχρεωτικά με πατερίτσες, καθώς έχει υποστεί κάταγμα στο ισχίο.

"Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη. Φταίω εξ ολοκλήρου. Είμαι ευγνώμων που μπορώ και βλέπω σήμερα τον ήλιο", δήλωσε η κ. Μπάρμπα, και θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα, έπειτα από την περιπέτεια που πέρασε.

"Μέσα από αυτήν την περιπέτεια θέλω να περάσω προς όλους ένα μήνυμα. Να μην τρέχουμε σαν τρελοί. Η ζωή είναι πιο σημαντική από το άγχος μας. Αυτό που έμαθα από το ατύχημα, είναι να μη μιλάμε όταν οδηγούμε. Αν δείτε το αυτοκίνητό μου, δεν θα το πιστεύετε", ανέφερε σοκαρισμένη.

Όσο για την άλλη οδηγό, ευτυχώς έχει μόνο μώλωπες και εκδορές.