Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΔΕ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΠΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ...

Οι περιπέτειες βρέθηκαν στον δρόμο του μικρού Σπύρου από νωρίς, χωρίς να καταφέρουν να τον λυγίσουν, ούτε στο ελάχιστο... Η ευχή του σ...




Οι περιπέτειες βρέθηκαν στον δρόμο του μικρού Σπύρου από νωρίς, χωρίς να καταφέρουν να τον λυγίσουν, ούτε στο ελάχιστο... Η ευχή του στο Make a wish – Κάνε μια ευχή δείχνει την μεγάλη δύναμη του φίλου μας να μην καταλαβαίνει από δυσκολίες και να μας παρουσιάζει το μεγαλείο της ψυχής του. “Θέλω να ζήσω μια περιπέτεια με την Αστυνομία”, ευχήθηκε και το Make a wish – Κάνε μια ευχή του πρόσφερε ένα μηχανάκι με τα χρώματα και σήματα της Ελληνικής Αστυνομίας για να την πραγματοποιήσει.




Δίπλα του βρέθηκε η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. για να του δώσει τις απαραίτητες συμβουλές και να ξεκινήσει με ασφάλεια τα μαθήματα του πάνω στο μηχανάκι. Η προπόνηση για την μεγάλη περιπέτεια ξεκίνησε με τον μικρό Σπύρος να βολτάρει το μηχανάκι του και με τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πάντα δίπλα του να τον συνδράμουν.



Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, οι Ήρωες δεν φοράνε κάπα αλλά σήμα στο στήθος και ο μικρός Σπύρος είναι ένας ΗΡΩΑΣ, ΉΡΩΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. Χρόνια πολλά Σπύρο και καλή χρονιά συνέχισε να μας δίνεις δύναμη.