Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ: ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΙ ΕΚΛΕΨΕ ΠΟΛΩΝΟ ΟΔΗΓΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Το ζευγάρι έκανε σήμα στον 51χρονο Πολωνό να σταματήσει και, όταν εκείνος πάτησε φρένο για να δει τι ζητούσαν, τον πλησίασαν, τον γρονθο...





Το ζευγάρι έκανε σήμα στον 51χρονο Πολωνό να σταματήσει και, όταν εκείνος πάτησε φρένο για να δει τι ζητούσαν, τον πλησίασαν, τον γρονθοκόπησαν κάνοντάς τον να ζαλιστεί και του άρπαξαν ένα κόσμημα που φορούσε στο λαιμό και τα κλειδιά του οχήματος





Με ενέδρα βγαλμένη από το… σινεμά λήστεψαν έναν αλλοδαπό οδηγό ένας 27χρονος Έλληνας και η 21χρονη φίλη του, όταν ακινητοποίησαν το όχημά του σε μια κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας στην Κορινθία. Όμως, έπεσαν στα χέρια αστυνομικών.


Το ζευγάρι έκανε σήμα στον 51χρονο Πολωνό να σταματήσει και, όταν εκείνος πάτησε φρένο για να δει τι ζητούσαν, τον πλησίασαν, τον γρονθοκόπησαν κάνοντάς τον να ζαλιστεί και του άρπαξαν ένα κόσμημα που φορούσε στο λαιμό και τα κλειδιά του οχήματος. Οι δράστες το έβαλαν στα πόδια, αλλά ο αλλοδαπός ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή τους.

Κατά την διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και των τμημάτων Βέλου- Βόχας και Σικυωνίων εντόπισαν το ζευγάρι στην Κόρινθο και το συνέλαβαν. Ο 27χρονος και η 21χρονη παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, που τους άσκησε δίωξη για ληστεία και κρατούνται ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.