Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...!!! ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ...!!!

Όχι μόνο δεν σταμάτησαν οι αμερικανικές αποστολές όπλων στους Κούρδους της Συρίας, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, αλλά τώρα αποκαλύπτεται ό...





Όχι μόνο δεν σταμάτησαν οι αμερικανικές αποστολές όπλων στους Κούρδους της Συρίας, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, αλλά τώρα αποκαλύπτεται ότι υπάρχει οργανωμένο κέντρο εκπαίδευσης Κούρδων ανταρτών αλλά και φιλοκούρδων Αμερικανών στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, μια είδηση που έχει εκνευρίσει έντονα την Άγκυρα.



Όπως μετέδωσαν τουρκικά ΜΜΕ, στο κέντρο αυτό δυο χιλιάδες περίπου τρομοκράτες με τις ονομαζόμενες οργανώσεις Dwekh Nawsha και Bunch Of Damn Reds, εκπαιδεύονται για να πολεμήσουν στην Συρία εναντίον των ισλαμιστών, αλλά σε κάθε περίπτωση και εναντίον των τουρκικών δυνάμεων.





Η οργή της Άγκυρας μελανώνει και από το γεγονός ότι ενώ επίσημα οι ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία και Γερμανία έχουν χαρακτηρίσει το ΡΚΚ σαν τρομοκρατική οργάνωση, εν τούτοις με υπόγειους τρόπους συνεχώς το βοηθούν να πολεμά το τουρκικό καθεστώς.


Όπως αναφέρεται, λειτουργούν γραφεία του ΡΚΚ στις πόλεις Βρυξέλες, Βερολίνο, Άμστερνταμ, Κοπεγχάγη και Βιέννη, παρά του ότι είναι τρομοκρατική οργάνωση και έχει απαιτηθεί από την Τουρκία να κλείσουν τα γραφεία τους, (φυσικά δεν αναφέρουν ότι υπάρχουν και ανάλογα γραφεία στην Μόσχα).




Παράλληλα οι πληροφορίες που έρχονται στην τουρκική πρωτεύουσα πάω τον κουρδικό θύλακα του Afrin και ενώ οι Τούρκοι ετοιμάζονται να επιτεθούν, είναι ότι οι Κούρδοι έχουν κάνει μεγάλα οχυρωματικά έργα, τάφρους και ναρκοθετημένες παγίδες, που θα γίνουν όπως πιστεύουν ο τάφος των τουρκικών δυνάμεων.

Σίγουρα το θέμα θα έχει σύντομα συγκλονιστικές εξελίξεις.