Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΦΕΡΕΤΡΟ... ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ...-ΒΙΝΤΕΟ

Σε βαρύ πένθος οι Άγιοι Ανάργυροι, πλήθος κόσμου στην κηδεία - Γιαγιά, μητέρα και εγγονή οδηγούνται στην τελευταία τους κατοικία - “...






Σε βαρύ πένθος οι Άγιοι Ανάργυροι, πλήθος κόσμου στην κηδεία - Γιαγιά, μητέρα και εγγονή οδηγούνται στην τελευταία τους κατοικία - “Ο φονιά μας έκαψε, μας σκότωσε την οικογένειά μας” φωνάζουν οι συγγενείς
Ο πόνος ανείπωτος. Οι Άγιοι Ανάργυροι θρηνούν. Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο νεκροταφείο για το τελευταίο αντίο στη Βασιλική, την Ελένη και τη μικρή Μυρτώ που βρήκαν τον θάνατο από το χέρι του 47χρονου αρχιφύλακα.






Οι συγγενείς πήραν την απόφαση να οδηγήσουν μαζί στην τελευταία τους κατοικία τη μικρή Μυρτώ και τη μητέρα της. Αγκαλιασμένες στο ίδιο φέρετρο.

Ο δολοφόνος και αυτόχειρας κηδεύεται στην ιδιαίτερή του πατρίδα, στο Πατιόπουλο Αμφιλοχίας.



Το κλίμα βαρύ. Οι συγγενείς των θυμάτων δεν μπορούν να κρύψουν μέσα στον πόνο τους την οργή τους. “ Ο φονιά μας έκαψε, μας σκότωσε την οικογένειά μας” φώναξε κάποιος από αυτούς. Κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το κακό. Πως ο δράστης είχε το σθένος να σκοτώσει γυναίκα και πεθερά και στη συνέχεια να στρέψει το όπλο στο ίδιο του το σπλάχνο.


Τα ερωτήματα αναπάντητα, ωστόσο έρχονται στο φως μετά το φονικό μαρτυρίες ακόμη και για ενδοοικογενειακή βία.





Ο αρχιφύλακας δεν είχε δείξει κανένα βίαιο χαρακτηριστικό στην υπηρεσία του. Αντιθέτως όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια. Ωστόσο οι συνάδελφοί του που ανέλαβαν την έρευνα μετά το έγκλημα μιλούν για ένα δολοφονικό αμόκ.

Την ώρα που έγινε το κακό όποιος βρισκόταν στον χώρο θα έπεφτε νεκρός, λένε. Κανείς δεν μπορεί επισήμως να μιλήσει για τα αίτια.


Ρεπορτάζ: Ειρήνη Μιλή