Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΗ» ΜΕ... ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΙΓΙΣΜΟ

Με ψυχραιμία, πολιτισμό και ανωτερότητα σχολίασε ο Βασίλης Λεβέντης τη θετική ψήφο που έδωσε στην κυβέρνηση η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου...





Με ψυχραιμία, πολιτισμό και ανωτερότητα σχολίασε ο Βασίλης Λεβέντης τη θετική ψήφο που έδωσε στην κυβέρνηση η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, στο πλαίσιο της ψήφισης του Κρατικού Προϋπολογισμού, χαρακτηρίζοντάς την… αλλοπρόσαλλη.





«Η κ. Μεγαλοοικονόμου έδειξε αχαριστία» δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο «ΘΕΜΑ 104,6» ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σχολιάζοντας τη στάση της και προσέθεσε: «Δεν έχω καταλάβει πιο είναι το θέμα της. Είναι αλλοπρόσαλλη».

Δείτε επίσης: Υπερψηφίστηκε ο Κρατικός Προϋπολογισμός του 2018

Η κυρία Μεγαλοοικονόμου τον περασμένο Ιούλιο αποχώρισε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων και ανεξαρτητοποιήθηκε, κατηγορώντας τον κύριο Λεβέντη ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις του.

Ο κ. Λεβέντης είπε ακόμη ότι δεν περίμενε αυτή την στάση από την κυρία Μεγαλοοικονόμου την οποία, όπως εξήγησε, εκείνος επέλεξε και έβαλε στις λίστες του κόμματος.


«Την έβαλα πρώτη στη λίστα γιατί ήρθε στο γραφείο μου και ήταν σεμνή και κατάγεται από τα Κύθηρα, απ’ όπου κατάγεται και η μάνα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.