Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ...: ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠ΄ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Μια σειρά από βίντεο που ντροπιάζουν τη χώρα μας για την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στη Μόρια έφερε στη ...







Μια σειρά από βίντεο που ντροπιάζουν τη χώρα μας για την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στη Μόρια έφερε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα Buzfeed.




Ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας, μάλιστα, όπως καταγγέλλει προσήχθη και απειλήθηκε με σύλληψη όταν επιχείρησε να επισκεφθεί το χώρο.
«Ένας αστυνομικός απαίτησε να δει όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο ώστε να εγκρίνει τις εικόνες που είχαμε τραβήξει» γράφει ο δημοσιογράφος. «Είναι παράνομοα να φωτογραφίζεται οτιδήποτε μέσα από το φράχτη» φέρεται να του είπε ο αστυνομικός.





Σε ένα από τα βίντεο φαίνεται η άθλια κατάσταση στις τουαλέτες και τους χώρους στους οποίους πλένονται οι μετανάστες. Σε ένα άλλο βίντεο που έχει καταγραφεί μια ημέρα με βροχή στη Μόρια απεικονίζεται ένας μετανάστης με ένα μπολ στα χέρια να προσπαθεί να απομακρύνει το νερό από τις σκηνές.
Ντροπή προκαλούν και οι σκηνές με τα σκουπίδια ανάμεσα στις τέντες και τους μετανάστες να ψάχνουν ένα πλαστικό μπουκάλι για να μαζέψουν λίγο νερό προκειμένου να πλυθούν.



usay