Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ! ΕΝΑΣ ΕΛΑΦΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ

Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε είσοδο πολυκατοικίας στην οποία στεγάζονται γραφεία διαφόρων εταιρειών Βόμβα υψηλής ισχ...





Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε είσοδο πολυκατοικίας στην οποία στεγάζονται γραφεία διαφόρων εταιρειών

Βόμβα υψηλής ισχύος εξερράγη στις 7:25 το απόγευμα στο κέντρο της Λευκωσίας. Από την έκρηξη τραυματίστηκε ελαφρά από θραύσματα ένας 36χρονος κάτοικος της περιοχής χωρίς όμως η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει κάποια ανησυχία.





Η βόμβα είχε τοποθετηθεί σε είσοδο πολυκατοικίας στην οποία στεγάζονται γραφεία διαφόρων εταιρειών. Την ώρα της έκρηξης τα γραφεία ήταν κλειστά και δεν υπήρχε κανείς στη πολυκατοικία. Ο εκρηκτικός μηχανισμός κατέστρεψε ολοσχερώς την είσοδο της πολυκατοικίας και τον κλωβό του ανελκυστήρα, προκαλώντας υλικές ζημιές και σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα κοντά.






Η σκηνή αποκλείστηκε από την αστυνομία και ομάδα πυροτεχνουργών άρχισε έρευνες και συλλογή στοιχείων. Η αστυνομία πιστεύει ότι η βόμβα αποτελούσε «μήνυμα» για κάποια από τις εταιρείες που στεγάζονται στη πολυκατοικία χωρίς ωστόσο να έχει εντοπιστεί ποιος ήταν ο στόχος.

Η έκρηξη λόγω της ώρας που εκδηλώθηκε θα μπορούσε να προκαλέσει θύματα καθώς δίπλα στη πολυκατοικία λειτουργεί μεγάλο γνωστό εστιατόριο της κυπριακής πρωτεύουσας το οποία συχνά επισκέπτονται πολιτικοί και προσωπικότητες που επισκέπτονται τη Κύπρο.