Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ-ΔΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ

Έως τις 5 Ιανουαρίου έχουν προθεσμία οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να εξοφλήσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2018 ή να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφ...



Έως τις 5 Ιανουαρίου έχουν προθεσμία οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να εξοφλήσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2018 ή να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους,όπως ανακοίνωσε το ΥΠΟΙΚ.





Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών η ολιγοήμερη παράταση δόθηκε ώστε να διευκολυνθούν οι ιδιοκτήτες οχημάτων να εξοφλήσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2018 χωρίς να ταλαιπωρηθούν περιμένοντας πολλές ώρες στις ουρές των τραπεζών ή των ΕΛΤΑ.


Επίσης επειδή η 31η Δεκεμβρίου είναι Κυριακή, δηλαδή μη εργάσιμη ημέρα, το οικονομικό επιτελείο θεώρησε ωστόσο να δώσει την ολιγοήμερη παράταση ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα σε όσους εξοφλήσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας τους ήλεκτρονικά την τελευταία ημέρα της προηγούμενης προθεσμίας.


Όσοι πάντως δεν πληρώσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας των οχημάτων τους μέχρι την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου τότε θα τους βεβαιωθεί στο Taxisnet ποσό ίσιο με το διπλάσιο αρχικό τίμημα που έπρεπε να καταβάλουν.


Τί χρειάζεστε για να καταθέσετε τις πινακίδες κυκλοφορίας


Όσοι πάντως επιθυμούν να μην πληρώσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2018 και να γλιτώσουν από τα υπέρογκα τεκμήρια διαβίωσης αλλά και τον Φόρο Πολυτελούς Διαβίωσης έχουν το χρονικό περιθώριο μέχρι την Παρασκευή να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας τους στις κατά τόπους εφορίες.


Εκείνοι πάντως που είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους θα πρέπει να έχουν μαζί τους:


Την Άδεια κυκλοφορίας.


- Τις Πινακίδες


- Φωτοτυπία της δήλωσης εισοδήματος, όπου να αποδεικνύεται ποιος είναι ο κάτοχος του ΙΧ.


- Απόδειξη πληρωμής των τελών κυκλοφορίας του 2017.


- Υπεύθυνη δήλωση ότι το αυτοκίνητο θα σταθμεύσει σε κλειστό ιδιόκτητο χώρο.


- Αστυνομική ταυτότητα ή σχετική εξουσιοδότηση αν δεν είναι ο ίδιος ο ιδιοκτήτης.