Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ... ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ - ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ

Χιλιάδες τούρκοι αναμένεται να υποδεχθούν στην Κομοτηνή τον Ερντογάν αφού έχουν γίνει μαζικές μετακινήσεις με πούλμαν από την Τουρκ...






Χιλιάδες τούρκοι αναμένεται να υποδεχθούν στην Κομοτηνή τον Ερντογάν αφού έχουν γίνει μαζικές μετακινήσεις με πούλμαν από την Τουρκία - Στις 12 θα προσευχηθεί στο τζαμί Κιρ Μαχαλέ και θα επισκεφθεί μειονοτικά σχολεία - Η αγωνία της Αθήνας μετά και την χθεσινή του δήλωση για "προβοκάτσια" -



Όλες οι εξελίξεις στο live blog του newsit.gr ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ
Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκονται οι ελληνικές αρχές από την Αλεξανδρούπολη ως την Κομοτηνή για την επίσκεψη Ερντογάν στη Θράκη. Αυτό καθώς ο “σουλτάνος” απέδειξε χθες από την Αθήνα ότι είναι αποφασισμένος να πει όλα όσα θέλει χωρίς περιστροφές.

Μίλησε ήδη για “αδελφούς” και για “Τούρκους” στην περιοχή κάνοντας μάλιστα λόγο για μειονότητα “Τούρκων” της τάξης των 150.000 ατόμων!

Έριξε τη “μάσκα” και ουσιαστικά παραδέχθηκε και το ρόλο του εκεί προξενείου και έτσι η ελληνική πλευρά από σήμερα είναι σε πλήρη συναγερμό καθώς όλα είναι ανοιχτά.

Οι πληροφορίες για μαζικές μετακινήσεις τούρκων με πούλμαν από την Τουρκία δεν ανήκουν σύμφωνα με όσα μεταδίδονται στην σφαίρα της φαντασίας….

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ



newsit